Παναθηναϊκός - Λάρισα ώρα: Ζέσταμα πριν το «Εξοχικό» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Λάρισα ώρα: Ζέσταμα πριν το «Εξοχικό» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Λάρισα ώρα: Το τελευταίο του παιχνίδι πριν το ΣΕΦ θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ απέναντι στη Λάρισα (Cosmotesport 4, Newspao.gr, 17:00) για τη 19η αγωνιστική της Basketleague.

Οι πράσινοι αναζητούν τον καλό τους εαυτό έπειτα από τις δύο τελευταίες ήττες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν και σημείωσαν σημάδια προόδου, αυτό δεν αρκούσε για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο αναγκάζοντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επισκεφθεί το τιμ στην προπόνηση προκειμένου να τους εμψυχώσει ενόψει της συνέχειας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από τους παίκτες να ματώσουν τη φανέλα και να πετύχουν τρεις νίκες απέναντι σε ΟΣΦΠ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρ.

Κόντρα στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός θα κάνει ένα καλό ζέσταμα ενόψει ΣΕΦ. Ο πράσινος τεχνικός υπολογίζει κανονικά τον Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος θα επιστρέψει στα παρκέ. Αμφίβολοι οι Βουγιούκας και Παπαγιάννης λόγω πυρετού.

Τη σημαντικότητα των επόμενων παιχνιδιών για τον Παναθηναϊκό επεσήμανε και ο Ντίνος Μήτογλου στο εβδομαδιαίο του blog στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Παναθηναϊκός – Λάρισα ώρα: | Τo blog του Κωνσταντίνου Μήτογλου στον ΕΣΑΚΕ:

«Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες απέναντι σε δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Σε μεγάλα διαστήματα και των δύο αναμετρήσεων ήμασταν καλοί, ειδικά απέναντι στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο πληρώσαμε τα νεκρά μας διαστήματα, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά.

Δεν αναζητούμε δικαιολογίες, ούτε έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε για πολύ σε αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στη συνέχεια.

Έχουμε μπροστά μας μια «διαβολοβδομάδα» με δύο κρίσιμες αναμετρήσεις απέναντι σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Όπως έχουμε αντιληφθεί χρειαζόμαστε τέσσερις νίκες στα ματς που απομένουν για να προκριθούμε και θα πρέπει να τις πετύχουμε. Στοχεύουμε στη νίκη σε όλους τους αγώνες και γι’ αυτό θα πολεμήσουμε την προσεχή εβδομάδα.

Νωρίτερα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Λάρισα για το πρωτάθλημα της EKO Basket League. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει ανοδική πορεία και έχει κάνει αρκετές εκπλήξεις τελευταία. Απαιτείται να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος ώστε να πάρουμε τη νίκη παίζοντας παράλληλα και ωραίο μπάσκετ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News