Η δωδεκάδα του τριφυλλιού με Ερυθρό Αστέρα
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να νιώσει πιο ασφαλής στα playoffs και την έκτη θέση.
Να αφήσει πίσω του την κακή για τρία δεκάλεπτα εμφάνιση στη Βαλένθια και να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός.
Απόψε (20:00, Novasports 2) η ομάδα του Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζει στην «Σταρκ Αρένα» του Βελιγραδίου τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει το διπλό που θα τον εδραιώσει στα playoffs αρχικά και κατ’ επέκταση στην έκτη θέση.
Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αυτή τη φορά επέλεξε να πάρει στην αποστολή τον Νίκο Παππά (που έχει να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα από τις 13 Δεκεμβρίου) αντί του Ίαν Βουγιούκα.
Αναλυτικά η δωδεκάδα:
Καλάθης, Ράις, Παππάς, Φριντέτ, Ράουτινς, Τζόνσον, Παπαπέτρου, Τόμας, Μήτογλου, Μπέντιλ, Παπαγιάννης, Ουάιλι.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη