Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Λάρισα ώρα: Ζέσταμα πριν το «Εξοχικό» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε από τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τετράδας.

Ο Ρικ Πιτίνο άφησε εκτός αποστολής τον Ίαν Βουγιούκα και συμπεριέλαβε τον Νίκο Παππά στα πλάνα του για το παιχνίδι στο Βελιγράδι.

Οι πράσινοι δεν έχουν άλλα περιθώρια «γκέλας» και υποχρεούνται να κερδίσουν απέναντι στην ομάδα του Τζέιμς Γκιστ, ώστε να μείνουν κοντά στην τέταρτη θέση.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή το «τριφύλλι» θα υποδεχτεί τη Ζενίτ και εν συνεχεία οι «stars» του συλλόγου θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για το «All Star Game».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 2 HD στις 20:00. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Πιτίνο: «Δεν με νοιάζει αν είναι Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ, στην Εθνική είμαστε όλοι Έλληνες»!

Το σύνθημα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσε ο Ρικ Πιτίνο κατά τη βράβευσή του από τον ΣΕΠΚ για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ.

Ο Αμερικανός προπονητής έστειλε ενωτικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναφέροντας πως όλοι είμαστε Έλληνες.

Αναλυτικά:

«Σε ό,τι αφορά την απονομή των βραβείων, εδώ το κάνετε διαφορετικά και καλύτερα σε σχέση με τις ΗΠΑ. Μιλώντας αρχικά για την όμορφη κοπέλα που μας δίνει τα βραβεία (γέλια)! Αναφέραμε νωρίτερα ότι πηγαίνουμε στην Αμερική για επιμορφωτικά σεμινάρια… Σε εμένα συνέβη το αντίθετο, ήλθα στην Ελλάδα για να μάθω. Κάνει καλό να ταξιδεύουμε και να μαθαίνουμε πράγματα…

Έχω κοουτσάρει απέναντι σε προπονητές θρύλους όπως ο Φιλ Τζάκσον, ο Πατ Ράιλι και ο Μάικ Σιζέφσκι όμως αυτοί οι προπονητές δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους προπονητές στην Ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή. `Όλοι έχουμε το ίδιο βασικό συστατικό. Έχουμε πάθος, είμαστε πεινασμένοι για το μπάσκετ! Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει καταφέρει πάρα πολλά στη ζωή του. Σας εύχομαι υγεία, χαρές και επιτυχίες… Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, δεν μπλέκομαι σε αυτά. Όταν κοουτσάρω την Εθνική, είμαστε όλοι Έλληνες και θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News