Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Νίκη τετράδας - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαλένθια - Παναθηναϊκός ώρα: Νίκη τετράδας - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαλένθια – Παναθηναϊκός ώρα: Μεγάλη ευκαιρία να αγγίξει την τετράδα έχει ο Παναθηναϊκός (22:00, Novasports 2 HD, Newspao.gr), ο οποίος φιλοξενείται από τη Βαλένθια για την 22η αγωνιστική της regular season της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα προκειμένου να φθάσει σε απόσταση αναπνοής πρώτα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και εν συνεχεία από την τετράδα (νίκησαν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα).

Ταυτόχρονα, οι πράσινοι θα σφραγίσουν και την είσοδό τους στα πλέι οφ, καθώς με νίκη αφήνουν στο -4 τη Βαλένθια και κρατούν στις τρεις νίκες διαφορά την Αρμάνι Μιλάνο (νίκησε την Μπάγερν Μονάχου).

Αναφορικά με το παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους, το «τριφύλλι» δεν θα’χει μαζί του τον Νίκο Παππά, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για ακόμη μια φορά.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός ώρα

Ο Ρικ Πιτίνο, εξάλλου, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η τρίτη ή η τέταρτη θέση, ώστε να έρθει το Final Four ακόμη πιο κοντά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας λίγο πριν από την προπόνηση των «πρασίνων» επί ισπανικού εδάφους:

«Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι μέχρι εδώ. Ήταν δύσκολο να φτάσουμε, αλλά τα καταφέραμε και ήρθαμε για προπόνηση. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε, γιατί είμαστε 8-9 ώρες στο πόδι, σε ένα μικρό αεροπλάνο. Πρέπει να ξεκουραστούμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός: «Παίζουμε καλά εκτός έδρας φέτος. Πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, στο ίδιο σημείο της ζωής. Πρέπει να καταλάβουμε τα κλειδιά του αγώνα και στην επίθεση και στην άμυνα. Όλα τα εκτός έδρας ματς είναι δύσκολα, όμως θα είμαστε έτοιμοι».

Για το πόσο… μετρούν για το «τριφύλλι» τα εκτός έδρας παιχνίδια σε Βαλένθια και Βελιγράδι: «Είναι δύο κρίσιμα ματς. Προσπαθούμε να πάρουμε την 3η ή την 4η θέση, άρα δεν έχουμε περιθώριο πολλών ηττών. Πρέπει να πάρουμε τα ματς και να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Ο Παπαγιάννης έχει βελτιωθεί, έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο και αυτό θέλουμε να κάνουν και μερικοί ακόμα παίκτες».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News