Παναθηναϊκός - Μπάγερν ώρα: Για το σερί - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Λάρισα ώρα: Ζέσταμα πριν το «Εξοχικό» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Μπάγερν ώρα: Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες στην Ευρωλίγκα κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (Newspao.gr, Novasports 2 HD, 21:00).

Νίκη και μόνο νίκη σκέφτονται Ρικ Πιτίνο και παίκτες για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός «Hall of Famer» θα εντάξει στα πλάνα του τον Άντι Ράουτινς. Ανέβασε πυρετό ο Μπέντιλ, επανέρχεται ο Τζόνσον.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν με Live Streaming*

Οι πράσινοι θέλουν να χτίσουν σερί 3/3 στο ΟΑΚΑ τις επόμενες αγωνιστικές (παίζουν επίσης με Ζάλγκιρις και Βιλερμπάν), προκειμένου να διεκδικήσουν θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Παναθηναϊκός – Μπάγερν ώρα | Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιτίνο:

«Πρέπει να παίξουμε με πολύ συναίσθημα και πάθος τις επόμενες δύο εβδομάδες. Είναι μέρος του προγράμματος και πρέπει να κάνουμε σερί. Θα χρειαστούμε στήριξη από τον κόσμο. Είναι δύο μεγάλες εβδομάδες για εμάς» είπε ο Πιτίνο και συνέχισε, αναφερόμενος στον Ράουτινς: «Θα χρειαστεί χρόνο. Θα πάρει λεπτά, όχι πολλά, κόντρα στην Μπάγερν. Θα χρειαστεί 5-10 μέρες για να προσαρμοστεί στο σύστημά μας».

Παναθηναϊκός – Μπάγερν με Live Streaming*

Από πλευράς των παικτών του «τριφυλλιού» μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν και υπογράμμισε ότι «πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι». «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουμε να δείχνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι» είπε ο διεθνής φόργουορντ.

Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να αφήσει πίσω την ήττα στο Μιλάνο, ο Παπαπέτρου επισήμανε: «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει καλά. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε λάθη και αδυναμίες. Δουλεύουμε καλά, αρχίζουμε να βγάζουμε πράγματα στο παρκέ και πρέπει να βγουν και στο παιχνίδι».

Τέλος, ο «πράσινος» φόργουορντ αναφέρθηκε και στον Άντι Ράουτινς, λέγοντας: «Προφανώς θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, σουτάρει καλά. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και θα ταιριάξει γρήγορα στην ομάδα. Θα τον κάνουμε και εμείς να νιώσει οικεία».

Παναθηναϊκός – Μπάγερν με Live Streaming*

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News