Σάρας: «Η κόρη του Ομπράντοβιτς μου έστελνα πολλά μηνύματα για να έρθω στον ΠΑΟ»

Σάρας: «Η κόρη του Ομπράντοβιτς μου έστελνα πολλά μηνύματα για να έρθω στον ΠΑΟ»

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους αποκάλυψε πως η… κόρη του «Ζοτς» του έστελνε μηνύματα για να έρθει στον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε και για το βράδυ που νευρίασε τον Σέρβο κόουτς.

«Ο Ομπράντοβιτς μού λέει συνέχεια ότι μού άλλαξε τη ζωή»

«Τα πήγαμε καλά εξαρχής, γιατί μού έστελνε πολλά καλά μηνύματα, πριν πάρω την απόφασή μου. Μετά κατάλαβα ότι ήταν η κόρη του που έγραφε τα μηνύματα, γιατί είχε θέματα με το τηλέφωνο τότε! Μετά από μερικά χρόνια, όταν ήμουν ακόμα παίκτης του, γίναμε φίλοι. Με εκείνον, αν όλα είναι καλά, μπορείς εύκολα να βγεις έξω στην πόλη, σε ένα μπαρ. Είχαμε μια καλή σχέση. Και είδα ότι δεν έστελνε σε κανέναν. Οπότε, τον ρώτησα αν ήταν αυτός που μου έστελνε. “Αυτό είναι άλλο”, μού είπε. Τώρα, οπότε πάμε για φαγητό και είναι και η κόρη του μαζί, μού κάνει πλάκα, λέγοντας “πόσα μηνύματα σού είχα στείλει”. Πάντα μου τονίζει τη σχέση που έχω τώρα με την Αθήνα, με την γυναίκα μου. Μού λέει συνέχεια “Στο έλεγα, αυτή είναι η καλύτερη πόλη, άλλαξα τη ζωή σου! Έχεις μια Ελληνίδα γυναίκα τώρα, είσαι ευτυχισμένος, έχεις παιδιά”».

Ο εκ των παρουσιαστών σημείωσε πως «Σε κάποιο σημείο, δεν ήσουν πια παίκτης του Παναθηναϊκού» και απάντησε «Ναι, έγινε αυτό. Και το έχω γράψει και στο βιβλίο μου. Εκείνο το βράδυ, όταν αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο (με την πρώην γυναίκα του), δεν ήταν καλή περίοδος για το ηθικό μου. Τότε, ένας φίλος μου με βοήθησε συναισθηματικά, με επισκέφθηκε σπίτι μου και παίξαμε σκάκι, κάνονας μια συζήτηση από καρδιάς. Μετά βγήκαμε έξω, είδαμε ταινία και εκεί ήταν ο Ομπράντοβιτς. Μού φώναξε με τρόπο που δεν μού έχει φωνάξει ποτέ κανείς. Μού είπε “θα σού δώσω το μεγαλύτερο πρόστιμο”, αν και δεν πήρε ποτέ ούτε ένα ευρώ από παίκτη. Με φόβισε. Για 3-4 ημέρες δεν ήθελα να δώσω εξηγήσεις. Πέντε μέρες μετά, είδα πως ήταν ακόμα θυμωμένος μαζί μου, οπότε ζήτησα από τον ατζέντη μου να του γράψει ένα μήνυμα, ότι δεν διασκέδαζα και πέρναγα αλλά, αλλά είχα πάρει διαζύγιο. Λίγες μέρες μετά, έκανε πίσω».

«Με τον Διαμαντίδη χρειαζόσουν μόνο ένα βλέμμα»

Έπειτα, απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού. Στην καλύτερη πεντάδα έβαλε «Διαμαντίδης, Πάρκερ, Βούισιτς, Σαμπόνις», αλλά άλλαξε τον Βούισιτς με τον «Μποντιρόγκα».

Για το ποιος είναι καλύτερος στα πάρτι, ο Διαμαντίδης ή ο Σπανούλης, είπε γελώντας: «Πρέπει να πάω σπίτι του, να πάω τον Διαμαντίδη και το μπουφάν του, να τον βάλω στο αμάξι και να κλειδώσω τις πόρτες, για να μην τις ανοίξει! Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βγεις μαζί του έξω!»

Για το ποιους παίκτες, εκτός ΝΒΑ, θα ήθελε να έχει στην ομάδα του, ανεξάρτητα από χρήματα και άλλους παράγοντες, είπε: «Μίροτις και ίσως Μίτσιτς. Ή τον Σλούκα».

Για τον καλύτερο δεσμό που είχε με συμπαίκτη, συμπλήρωσε: «Πιθανώς με τον Διαμαντίδη ή τον Πάρκερ. Πλέον, δεν μιλάνε οι παίκτες με τα μάτια. Με τον Διαμαντίδη, το μόνο που χρειαζόσουν ήταν ένα βλέμμα. Με τους μεγάλους παίκτες συμβαίνουν όλα πολύ απλά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr