Παναθηναϊκός - Μπασκόνια: Τον... απογειώνει ο Πιτίνο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια ώρα: Τον απογειώνει - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια ώρα: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Μπασκόνια (Novasports 2 HD, Newspao.gr, 21:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και θέλει μόνο τη νίκη στην επιστροφή του Πιτίνο για να μπει για τα… καλά στην οκτάδα της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια ώρα: Ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τους Βάσκους στο ΟΑΚΑ θα έρθει για να κοουτσάρει την κατάλληλη στιγμή ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος παρέλαβε την ομάδα την περασμένη Τρίτη και τη βρήκε σε καλή ψυχολογία έπειτα από το 2/2 εκτός έδρας υπό την υπογραφή Βόβορα.

Ο Αμερικανός «Hall of Famer» έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του με τους Καλάθη και Ράις να μην αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό, κι αυτό είναι κάτι, το οποίο επεσήμανε από την πρώτη στιγμή ο θρυλικός τεχνικός των πρασίνων. Γι’αυτό, και κάλεσε τον κόσμο του «τριφυλλιού» να έρθει στο ΟΑΚΑ και να το μετατρέψει στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης.

Το «τριφύλλι» πρέπει πάση θυσία να πάρει στο 7-4, προκειμένου να ανέβει κι άλλο στην οκτάδα της Ευρωλίγκα και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από τις ήττες με Βιλερμπάν και Άλμπα Βερολίνου.

Εκτός για τους Βάσκους τέθηκε ο Γκαρίνο (ρήξη χιαστών).

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια ώρα | Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πιτίνο για το ματς και όχι μόνο:

«Η Μπασκόνια είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες επιθετικά στην Εuroleague. Παίζει πολύ με το 4άρι της (Σενγκέλια), που είναι υποψήφιος MVP. Έχει επίσης τον Στάουσκας, που είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης. Οι ομάδες αντιμετωπίζουν τον Σενγκέλια με βοήθειες κι αυτό του επιτρέπει να βρει τους ελεύθερους συμπαίκτες του».

Για τον αντικαπνιστικό νόμο: «Θέλω οι Έλληνες να έχουν μία μεγάλη ζωή γεμάτη υγεία. Επίσης, να τους μένει φωνή ακόμη και μετά το τέλος των αγώνων (γέλιο)».

Για το πώς νιώθει που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ: «Μου έλειψαν οι οπαδοί της ομάδας. Έχω πει ότι μου θυμίζουν αυτούς του Κεντάκι. Ακολουθούν την ομάδα και εκτός έδρας. Το αυριανό παιχνίδι κρύβει παγίδες γιατί προερχόμαστε από δύο νίκες που έχουν φέρει ενθουσιασμό. Εμείς με την ανάλυση των όσων πρέπει να κάνουμε, θα πρέπει να αποφύγουμε τις παγίδες. Μόνο η Μακάμπι κατάφερε να περιορίσει το ταλέντο της Μπασκόνια που είναι σπουδαίο».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News