Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο: Το κανάλι που δείχνει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο κανάλι ώρα: Την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ υποδέχεται ο Παναθηναϊκός και θέλει μόνο τη νίκη. Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα.

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο κανάλι ώρα: Το τριφύλλι θέλει μόνο τη νίκη για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, ενώ δεν παύουν τα προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ετοιμάζεται για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ, με τον τεχνικό του συλλόγου Αργύρη Πεδουλάκη να βλέπει όλους τους παίκτες του πλην του Ιαν Βουγιούκα να προπονούνται κανονικά και αν είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου η ομάδα να πάρει τη νίκη.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας σέντερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση και όπως όλα δείχνουν δεν θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στους Ιταλούς.

Οι δηλώσεις του Πεδουλάκη για το παιχνίδι:

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δήλωσε αρχικά, πριν από την προπόνηση της ομάδας του, σχετικά με την κριτική που έχει ασκηθεί τις προηγούμενες μέρες: «Έχω πάρει την απόφαση εδώ και μερικά χρόνια να μην διαβάζω και να μην ακούω τι λέγεται. Οι ξένοι προπονητές έχουν μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί δεν ξέρουν τι γράφεται. Καταλαβαίνω ότι πλέον υπάρχει μεγάλος αριθμός media, αλλά δεν με απασχολεί τι γράφουν. Στο προηγούμενο ματς ήμασταν συγκεντρωμένοι για 30′, αλλά το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, αναλύσαμε τα λάθη μας κι έτσι χτίζεται μια ομάδα, βιωματικά.

Έχουμε εστιάσει στα θέματά μας, τα δουλεύουμε καθημερινά. Κλειδί στην Βιλερμπάν ήταν η κατάσταση του Ράις που σε έξι μέρες έχασε πέντε κιλά, λόγω μίας ίωσης. Αν είχε περισσότερη ενέργεια, θα μπορούσε να ξεκουράσει για λίγο τον Νικ (Καλάθη). Δεν είχαμε φρέσκα πόδια και καθαρό μυαλό στο τέλος».

Σχετικά με την Αρμάνι, τόνισε: «Οι περισσότερες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην αρχή της χρονιάς. Η Αρμάνι είναι μια σοβαρή ομάδα, δημιουργοί είναι ο Ροντρίγκεθ και ο Σκόλα, δυο παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι μία ομάδα που χτίζεται και βελτιώνεται».

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21.30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News