Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιλερμπάν για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας την 2η συνεχόμενη νίκη του στην διοργάνωση.

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός Live Streaming: Βιλερμπάν είναι το δεύτερο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός στην φετινή EuroLeague, αντιμετωπίζοντας σήμερα (10/10) εκτός έδρας τους Γάλλους (21:45) για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το έργο του Παναθηναϊκού δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο οι “πράσινοι” ξέρουν ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το πάρουν προκειμένου να μην… τρέχουν στην συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τη μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με τον αγώνα της Basket League κόντρα στο Λαύριο να είναι η είσοδος του Μπεν Μπεντίλ στην 12αδα αντι του Νίκου Παππά.

Η Βιλερμπάν από την πλευρά της έχει τα δικά της προβλήματα, αφού δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Τέο Μαλεντόν και Άντριαν Πέιν.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει ο αγώνας της Ρεάλ με τη Μακάμπι στη Μαδρίτη, ενώ ενδιαφέρον βέβαια έχουν και οι αγώνες ΤΣΣΚΑ – Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

ΤΣΣΚΑ – Μπάγερν 20:00

Ερυθρός Αστέρας – Φενέρμπαχτσε 20:00

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 21:45

Ρεάλ – Μακάμπι 22:00

Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναχώρησε για τη Γαλλία όπου το βράδυ της Πέμπτης (10/10) θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να στέκεται στην ενέργεια και το κίνητρο του αντιπάλου ως τα στοιχεία που πρέπει να “αφοπλίσει” η ομάδα του.

Πριν από την αναχώρηση της ομάδας, ο τεχνικός του “τριφυλλιού” Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA, σχολιάζοντας την αντίπαλο των “πρασίνων”: 

Η Βιλερμπάν και πριν παίξει με τον Ολυμπιακό, πόσω μάλλον αφού έπαιξε και έδειξε αυτή την εικόνα, είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, βγάζει πολύ μεγάλη ενέργεια μέσα στο γήπεδο και έχει κίνητρο και ενθουσιασμό.

Για μας θεωρώ ότι σημαντικό στοιχείο στο αμυντικό μας κομμάτι θα είναι το αμυντικό ριμπάουντ, και το πόσο θα αντισταθούμε στην ενέργεια.

Στην επίθεση αυτό που θέλουμε είναι να λειτουργήσουμε με το ένστικτο για μικρότερο χρονικό διάστημα και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες που έχει η Βιλερμπάν όπως όλες οι ομάδες”.

Λινκς. Αναζήτηση εδώ…

http://la8osapofash.com/publ/euroleague_2015_16/euroleague/10_10_2019_21_45_lyon_villeurbanne_panathinaikos/483-1-0-14715

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το villeurbanne panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Ή

στο twitter… https://twitter.com/search?q=villeurbanne%20panathinaikos%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News