Υποχρεωμένος να κερδίσει στην Πόλη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Διαστημικός Παναθηναϊκός «πάτησε» την Χίμκι - Απίθανο παιχνίδι ο Τόμας

Υποχρεωμένος να κερδίσει την Νταρουσάφακα στην Πόλη είναι ο Παναθηναϊκός αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει για τα play offs.

Απόψε οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Νταρουσάφακα (19:15, Novasports 2), προκειμένου να εξαντλήσουν τις λίγες μεν, αλλά πραγματικές ελπίδες τους για πρόκριση στα play offs.

Μία νίκη που αν έρθει θα είναι μόλις η 3η σε 13 αγώνες εκτός έδρας αυτή τη σεζόν στη Euroleague (2-10). Η 2η εκτός έδρας νίκη του δε επετεύχθη μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, στην Ισπανία, απέναντι στην Γκραν Κανάρια.

Επί της Νταρουσάφακα ήταν και η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στην εποχή Πασκουάλ. Στο ΟΑΚΑ, οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει της τουρκικής ομάδας με 75-67, για την 12η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά το ελπιδοφόρο για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο είναι πως απέχει μία νίκη από την 7η θέση, εκεί που συγκατοικούν τρεις ομάδες: Οι Μπασκόνια, Ολυμπιακός και Μπάγερν Μονάχου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News