Παναθηναϊκός - Χίμκι Live Streaming

Παναθηναϊκός - Χίμκι Live Streaming

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι για την 23η αγωνιστική της Euroleague

  • 22/2/2019 – 21:00
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Χίμκι στο πλαίσιο της 23ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Υποχρεωμένος να κερδίζει για να διατηρήσει ακέραιες τις λίγες ελπίδες του για τα play offs είναι απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Χίμκι.

Παναθηναϊκός και Χίμκι συγκρούονται απόψε στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» έχουν ανάγκη τη νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στα play offs.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 9-13, συγκατοικώντας στην ενδέκατη θέση της κατάταξης, με τους γηπεδούχους να επιθυμούν πέρα από τη νίκη να υπερκαλύψουν και το -8 (76-68) της ήττας τους στη Μόσχα.

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν των γνωστών απουσιών των Νίκου Παππά και Ματ Λοτζέσκι, καθώς μπήκαν στις προπονήσεις και οι Νικ Καλάθης και Κιθ Λάνγκφορντ.

Στον αντίποδα, ο Ρίμας Κουρτινάιτις, δεν υπολογίζει από το Νοέμβριο στον Αλεξέι Σβεντ, ενώ ο Άντονι Γκιλ χειρουργήθηκε στη μέση και ο Γκάρλον Γκριν αποχώρησε μετά τη λήξη του προσωρινού συμβολαίου του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Μικρό προβάδισμα η Χίμκι στην παράδοση

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες επτά φορές στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό να μετρά τρεις νίκες και τη Χίμκι τέσσερις. Στο ΟΑΚΑ το «σκορ» είναι 2-1 υπέρ των «πράσινων», με τις δύο νίκες μάλιστα να έρχονται με μεγάλες διαφορές. Αναλυτικά:

29/10/2009: Παναθηναϊκός-Χίμκι 101-66
09/12/2009: Χίμκι-Παναθηναϊκός 82-87
09/11/2012: Παναθηναϊκός-Χίμκι 67-79
12/12/2012: Χίμκι-Παναθηναϊκός 78-77
14/11/2017: Παναθηναϊκός-Χίμκι 93-65
23/02/2018: Χίμκι-Παναθηναϊκός 78-61
30/11/2018: Χίμκι-Παναθηναϊκός 76-68

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming

Τον Νικ Καλάθη αποθέωσε ο Ρικ Πιτίνο ενόψει του ματς του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι, λέγοντας πως ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα παίξει αν και ακόμη πονάει.

Προσεκτικός θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Χίμκι, καθώς είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος έσταζε… μέλι για τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

Για την προηγούμενη εβδομάδα με τα ματς του Κυπέλλου: «Το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε καλύτεροι. Κάναμε ένα εξαιρετικό μισό ματς με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε κάποια καλά λεπτά και στον τελικό. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στην άλλη ομάδα, που επέστρεψε και έβαλε κάποια σουτ

».

Για τη Χίμκι που μοιάζει με… Ουόριορς: «Είναι το πιο δύσκολο ματς για να αμυνθούμε από θέμα προετοιμασίας τουλάχιστον, γιατί σουτάρουν και από τις πέντε θέσεις. Τρέχουν ή για να βάλουν ένα λέι απ ή για να βρουν ένα τρίποντο. Θα χρειαστούμε να αλλάζουν οι ψηλοί μας και να μαρκάρουν κοντούς και μετά να τρέξουμε και να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα με τα φάουλ».

Για τον Νικ Καλάθη και τον τραυματισμό του: «Είναι έτοιμος να παίξει. Ο Νικ πέραν από πολύ καλός παίκτης είναι και σκληρός. Παλεύει. Τον ξεκουράζουμε όποτε μπορούμε. Αν ήμασταν στο ΝΒΑ θα έμενε εκτός. Αλλά ο Νικ είναι σκληρός και παίζει με πόνο».

Πέιν: Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός αλλά και στην προσοχή που πρέπει να δείξει στο ματς απέναντι στη Χίμκι αναφέρθηκε ο Έιντριαν Πέιν στο πλαίσιο της media day.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βγούμε και να πάρουμε το παιχνίδι Κάθε παιχνίδι είναι τελικος από εδώ και πέρα. Θα πρέπει να προσέξουμε τα λάθη μας. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες.

Είναι διαφορετικά τώρα. Έιχα την ευκαιρία να παίξω και πέρυσι με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια νέα κατάσταση. Φέτος είναι διαφορετικό το σύστημα, νέοι οι παίκτες και το μαθαίνω. Είναι ένας ακόμα στόχος να μάθω τα πράγματα εδώ και να προσαρμοστώ κι εγώ στην επιστροφή μου στην ομάδα.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η ζωή μας και αγαπάμε πολύ το μπάσκετ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εμπιστευόμαστε τον κόουτς και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Παναθηναϊκός – Χίμκι Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panathinaikos Khimki live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News