Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός Live Streaming

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός Live Streaming 13/12/2019 | μπάσκετ | Euroleague

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα για την 18η αγωνιστική της Euroleague

  • 11/1/2019 – 22:00
  • Παλάου Μπλαουγκράνα
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 18ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» από την εξαιρετικά φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα για τη 18η αγωνιστική της Euroleague.

Το έργο των «πράσινων» είναι πάρα πολύ δύσκολο, τόσο λόγω της δυναμικής των αντιπάλων όσο και λόγω των απουσιών των Αντετοκούνμπο και Λάνγκφορντ (κι ενώ εκκρεμεί η άφιξη του Σον Κιλπάτρικ μέσα στη μέρα), ωστόσο γνωρίζουν καλά πως για να καλύψουν το χαμένο έδαφος δεν υπάρχουν διαδικαστικά παιχνίδια και πρέπει να διεκδικήσουν τη νίκη σε όποια έδρα μπορούν.

Άλλωστε είναι μόνο το πρώτο από τα τρία σερί δύσκολα εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα, καθώς ακολουθούν η Ζαλγκίρις και η Μακάμπι τις επόμενες δύο εβδομάδες και απαιτείται τουλάχιστον ένα διπλό για να νιώσει καλύτερα το «τριφύλλι» στην οκτάδα.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Το γεγονός επίσης ότι η Μπαρτσελόνα περνάει “καλό φεγγάρι” μετρώντας τέσσερις σερί νίκες (και δύο παραπάνω από τους “πράσινους”) δεν ευνοεί τις αποψινές συνθήκες επιτυχίας, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει εφόσον ο Παναθηναϊκός αφήσει στην άκρη τον κακό εκτός ΟΑΚΑ εαυτό του.

Ο Ρικ Πιτίνο ελπίζει σε μια από τις σπάνιες βραδιές με καλά ποσοστά ευστοχίας για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του κόντρα στους «μπλαουγκράνα» που θα είναι πλήρεις και προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες που τους έχουν εδραιώσει στην έκτη θέση (10-7) και πλέον σε απόσταση βολής από Ολυμπιακό (11-7) και Εφές (12-6).

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Η προϊστορία 

Οι δύο ομάδες μετρούν τρεισήμισι δεκαετίες προϊστορίας, με την Μπαρτσελόνα να υπερέχει με 25 νίκες σε 40 αγώνες, ενώ το «σκορ» στη Βαρκελώνη είναι 15-4.

Πάντως οι «πράσινοι» έχουν να καυχιούνται πως στο μεγαλύτερο ραντεβού των δύο ομάδων, στον τελικό του Παρισιού το 1996, ήταν νικητές χάρη στην τάπα του Βράνκοβιτς στον Μοντέρο.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Πιτίνο: «Δεν κουράσαμε πολύ την ομάδα χθες (9/1) και δεν κάναμε κάποια σκληρή προπόνηση σήμερα (10/1). Δεν πιέσαμε τόσο πολύ χθες, αλλά παίξαμε καλή άμυνα στο μισό γήπεδο. Η Μπαρτσελόνα είναι ίσως η πιο δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσεις, γιατί είναι πολύ δυνατή στο ‘1’ και στο ‘5’. Δεν έχουμε πολλούς σουτέρ. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσει η ομάδα του χρόνου, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί τώρα», τόνισε ο πολύπειρος τεχνικός που προφανώς δεν θεωρεί πως από μόνη της η προσθήκη του Σον Κιλπάτρικ θα δώσει καταλυτική λύση στο περιφερειακό σουτ του Παναθηναϊκού. Τι λέει για το ματς αυτό καθ’ αυτό; «Δεν είναι τόσο το εκτός έδρας ματς, αλλά κόντρα σε ποιον παίζεις. Άλλο να παίζεις στο Κλίβελαντ με τους Καβαλίερς χωρίς τον ΛεΜπρόν και άλλο στην έδρα των Ουόριορς. Η Μπαρτσελόνα είναι από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες. Έχουν έναν από τους παίκτες που γνωρίζω από το κολέγιο, τον Κάιλ Κούριτς. Θα πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ φέτος για να κερδίσουμε».

Παπαγιάννης: “Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ημίχρονο αλλά δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε την ίδια εικόνα και στη συνέχεια του ματς. Πήραμε πάντως τη νίκη, αυτό είναι το σημαντικό. Είχαμε πει ότι θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας και τους είδαμε μαζί μας σήμερα. Είναι ο έκτος παίκτης μας, ελπίζουμε να τους έχουμε εδώ μαζί μας και στα επόμενα παιχνίδια. Σίγουρα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς. Θα πάμε στη Βαρκελώνη με σκοπό τη νίκη”.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Για links πατήστε εδώ.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News