Λεκαβίτσιους: «Το σίγουρο είναι πως ο Καλάθης παραμένει καλύτερος από μένα»
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους σχολίασε το γεγονός ότι αγωνίστηκε τον ίδιο χρόνο με τον Νικ Καλάθη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Λιθουανός γκαρντ ανέφερε ότι ο Καλάθης παραμένει καλύτερος από εκείνον χαριτολογώντας για την καλή του εμφάνιση κόντρα στους ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά, ο Λούκας Λεκαβίτσιους μίλησε για:
-τη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού: «Μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, είναι μεγάλα ματς για όλους εδώ. Είναι έξτρα το κίνητρο όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Πάντα είναι σημαντικό να κερδίζεις το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά μας περιμένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Την άλλη Κυριακή ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος, θα είναι πιο δύσκολο για μας».
-το γεγονός ότι έπαιξε όσο χρόνο και ο Καλάθης: «Το σίγουρο είναι πως παραμένει καλύτερος από μένα (γέλια). Έβαλα τα σουτ στο πρώτο μέρος και ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντάς μου μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής».
-το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου και το καλό του δευτέρου: «Θεωρώ πως το πρόβλημά μας δεν ήταν η επίθεση, αλλά η άμυνα που δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Τους δώσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, δεν ελέγξαμε τους σουτέρ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά, παίξαμε πιο επιθετικά στην άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί. Κάναμε πολλά λάθη πάντως, ειδικά στην άμυνα. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».
-τη βοήθεια του κατάμεστου ΟΑΚΑ: «Είναι φανταστικοί. Κάθε φορά μού αρέσει πολύ να παίζω τέτοια ματς μπροστά στον κόσμο μας, που μας δίνει μεγαλύτερη ενέργεια. Είναι ο έκτος παίκτης μας και είναι πιο εύκολα για μας να παίζουμε όταν τον έχουμε δίπλα μας».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ποιοι προτάθηκαν για το «5» - Τα δεδομένα για μεταγραφή
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τη Λάρισα
- Παναθηναϊκός: Tο σενάριο που δεν πρέπει να γίνει πραγματικότητα!
- Παναθηναϊκός: Ποιος είναι φαβορί να «κοπεί» για να μπει ο Χέιζ-Ντέιβις
- Έτσι έζησε ο Ομπράντοβιτς στο Κολωνάκι το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε