Καμία περίπτωση τιμωρίας του ΟΑΚΑ

Καμία περίπτωση τιμωρίας του ΟΑΚΑ

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα, μπορεί όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ή παρακολούθησαν την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ για τα play offs να μιλούν για μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με κόσμια συμπεριφορά του κοινού και κανένα παρατράγουδο, ωστόσο η Ευρωλίγκα έχει άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα, η Ευρωλίγκα άνοιξε πειθαρχική διαδικασία για το ΟΑΚΑ, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του.

Η Ευρωλίγκα φέρεται να «καταλογίζει» στον Παναθηναϊκό ότι δεν ακολούθησε τις υποδείξεις της σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, κάνοντας λόγο για συνωστισμό στις σκάλες και κλειστές εξόδους από τον κόσμο, ενώ χρεώνει στους πράσινους και ζήτημα αυξημένης προσέλευσης σε σχέση με τη χωρητικότητα του γηπέδου.

Πάντως, ο κίνδυνος αφορά την επιβολή προστίμου στον Παναθηναϊκό, όχι η τιμωρία της έδρας του “τριφυλλιού”, κάτι που σημαίνει πως τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς (Το 2ο και αν χρειαστεί το 5ο) των “πράσινων” στη σειρά με τη Ρεάλ θα γίνουν κανονικά με κόσμο.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα αποτελέσει ΣΚΑΝΔΑΛΟ…

Ωστόσο, και αυτή η κίνηση είναι μία ακόμη απόδειξη πως ο Τζόρντι Μπερτομέου συνεχίζει τον πόλεμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό κατ’ επέκταση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News