Μήτογλου: «Κάναμε ένα από τα χειρότερά μας φετινά παιχνίδια»

Μήτογλου: «Κάναμε ένα από τα χειρότερά μας φετινά παιχνίδια»

Στο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στο παιχνίδι με την Βαλένθια στάθηκε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου…

Ο φόργουορντ των πρασίνων έδωσε ευχές για το νέο έτος, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Ρόδο.

Αναλυτικά το blog του διεθνούς ψηλού στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Θα ήθελα να ξεκινήσω την τελευταία μας επικοινωνία για το 2017 με ευχές για όλους. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, που είναι το σημαντικότερο αγαθό στις μέρες μας. Ακούγεται κάπως… κλισέ αλλά είναι το πιο ουσιαστικό. Αν έχουμε την υγειά μας μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα αρκεί να έχουμε θέληση.

Πάμε και στα… δικά μας. Ο πρώτος γύρος της Ευρωλίγκας δεν έκλεισε ιδανικά για την ομάδα μας καθώς δεν καταφέραμε να φύγουμε νικητές από τη Βαλένθια. Η αλήθεια είναι πως κάναμε ένα από τα χειρότερά μας φετινά παιχνίδια με αποτέλεσμα να χάσουμε. Ωστόσο, γενικότερα θεωρώ πως οι 10 νίκες σε 15 ματς σε αυτή την πολύ σκληρή διοργάνωση είναι μια πολύ καλή συγκομιδή κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογική μας θέση.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε ανάλογα ή και ακόμη καλύτερα στον δεύτερο γύρο ώστε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και αν κάνουμε όσα μπορούμε θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Εννοείται πως θα συνεχίσουμε να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι ο αγώνας της Ρόδου. Ο Κολοσσός είναι μια εξαιρετική ομάδα, που τα πηγαίνει περίφημα και φέτος. Απαιτείται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από μέρους μας ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε ιδανικά το 2017.

Τα ξαναλέμε από το 2018

Κωνσταντίνος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News