Παναθηναϊκός – Μακάμπι Live Streaming

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Live Streaming

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Live Streaming

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Live Streaming

  • 19/12/2017 – 21:15
  • ΟΑΚΑ, Αθήνα
  • Novasports 1 HD

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Το ματς με τη Μακάμπι είχε ούτως ή άλλως σημειωθεί εξ αρχής ως σπουδαίο στη σεζόν, αλλά η αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ομάδα του λαού στο ΟΑΚΑ μοιάζει με κάτι σαν τελικό. Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται όχι μόνο της δυναμικής του αντιπάλου, που αναπνέει στην… πλάτη των «πράσινων», αλλά και εξαιτίας της απουσίας του Νικ Καλάθη με τραυματισμό στην κλείδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι προφανές πως πέρα από τον κόσμο-που θα κάνει το καθήκον του-περιμένει από όλους να κάνουν ένα βήμα μπροστά ή και περισσότερα για να καλυφθεί το κενό του πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος, αλλά θα χρειαστεί όλοι να κάνουν το κάτι παραπάνω για να καλύψουν όσα προσφέρει ο Νικ οργανωτικά, εκτελεστικά, αλλά και στην άμυνα, όπου οι δύο γκαρντ, Πιέρ Τζάκσον και Νόρις Κόουλ, αποτελούν τη δύναμη πυρός της Μακάμπι. Ο Νέβεν Σπάχια δεν υπολογίζει στον αναλώσιμο Ιτάι Σέγκεφ, αλλά επανέρχεται ο Μάικλ Ρολ.

 Διαλέξτε ανάμεσα σε 1500+ ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ και διασκεδάστε από όπου κι αν βρίσκεστε χωρίς κατάθεση!

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία).

«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε. Πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα γίνει αυτό με τους παίκτες που διαθέτουμε. Αν ο Καλάθης δεν είναι έτοιμος, πρέπει να βρούμε τον τρόπο με έναν άλλο παίκτη. Πάντα έτσι είναι τα πράγματα, όλες οι ομάδες πρέπει να βρίσκουν τον τρόπο σε κάθε περίπτωση που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Όσο για τον Νικ, κάθε μέρα δουλεύουμε μαζί του, κάθε μέρα βελτιώνεται και θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί«, δήλωσε ο head coach του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

Πάμε ταμείο με το Παναθηναϊκός – Μακάμπι!

Τρεις τελικοί και άλλες 32 «μάχες» σε απόλυτη ισορροπία

Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 36 φορές στην μακρά και πλούσια ιστορία τους. Ασφαλώς ξεχωρίζουν οι τρεις τελικοί, δύο με νικητή τον Παναθηναϊκό (2000 στη Θεσσαλονίκη, 2011 στη Βαρκελώνη) και έναν τη Μακάμπι (2001 στο Παρίσι). Συνολικά, ο Παναθηναϊκός μετρά 18 νίκες έναντι ισάριθμων της Μακάμπι, ενώ στην Αθήνα το «σκορ» είναι 11-6.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:15, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasposrts1 HD.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://www.sportingvideo1.com/20171218/vv5a37e48c0b05c2.15470895-1865653.html

http://ifirstrowus.eu/watch/607388/1/watch-panathinaikos-vs-maccabi-tel-aviv.html

http://ifirstrowus.eu/watch/607388/2/watch-panathinaikos-vs-maccabi-tel-aviv.html

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News