Η αυτοκτονία της... δεκαετίας - Φωνές για τη διαιτησία!
Η αυτοκτονία της… 10ετίας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε δικό του παιχνίδι από τη Μπασκόνια. Ήττα με 85-84. Δεν δόθηκε καθαρό φάουλ στον Παππά στο τέλος.
Έχασε δικό του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός! Αν και το τριφύλλι προηγούταν με τέσσερις 30’’ πριν τη λήξη, τα έκανε… μαντάρα και ηττήθηκε 85-84 από τη Μπασκόνια.
Καθοριστική φάση λίγο πριν από το νικητήριο καλάθι του Ροντρίγκ Μπομπουά, όταν ο Νίκος Παππάς κόπηκε ψηλά από τον Τορνίκε Σενγκέλια, αλλά οι διαιτητές δεν έδωσαν φάουλ.
Κάπως έτσι οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα.
O Παππάς σκόραρε 22 πόντους, ο Καλάθης είχε 14 πόντους και ισάριθμες ασίστ, ενώ ο Γκιστ είχε 16 πόντους και πέντε ριμπάουντ, αλλά αποβλήθηκε με πέντε φάουλ πολύ νωρίς.
Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Αντίνο με μυθικό deal - Όλα τα ποσά
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπογράφει ο Αντίνο
- Σενάρια για Πορζίνγκις στον Παναθηναϊκό - Ποια είναι η αλήθεια
- Παναθηναϊκός: «Σφήνα» της Σάντος για Αντίνο - Η στάση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Οι ανατροπές στο NBA και η ημερομηνία που φέρνει εξελίξεις