Αισιόδοξος για Εθνική ο Διαμαντίδης

Αισιόδοξος για Εθνική ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης παρακολούθησε από κοντά το τουρνουά 3 on 3 στο «LG AegeanBall Festival» στην Σύρο.

Ο 3D μίλησε για την αγάπη του κόσμου που το κατακλύζει ακόμα και μετά την αποχώρησή του από τα παρκέ, ενώ υποστήριξε ότι είναι αισιόδοξος για την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Διαμαντίδης

Για τον Ίβκοβιτς: «Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω αρκετό κόσμο. Ευχαριστώ τον Γιώργο για την πρόσκληση. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα νέα παιδιά και τις οικογένειες που βρίσκονται εδώ».

Για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Ο Γιώργος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, πέρα από καλός παίκτης που το γνωρίζουν όλοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάποια έσοδα θα πάνε για καλό σκοπό».

Για το event της Σύρου, αλλά και αυτό των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο που συμμετείχε, δήλωσε:«Κάποια πράγματα που συμβαίνουν είναι πολύ όμορφα, όπως και το Antetokoubros που πήγα. Είναι χαρά μας να ερχόμαστε και να βλέπουμε τόσα παιδιά».

Για το γεγονός ότι αποθεώνεται από τον κόσμο, όπου κι αν πάει: «Είναι πολύ όμορφο που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι έδωσα κι εγώ κάτι και προσπάθησα για το μπάσκετ. Εμείς έχουμε τελειώσει πια. Υπάρχουν παιδιά  που συνεχίζουν με την Εθνική. Κάθε τι φτάνει στο τέλος του. Για εμένα ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό, αλλά τώρα έχω άλλη ζωή».

Για την νέα Εθνική Ομάδα: «Σίγουρα είμαι αισιόδοξος. Ας μη φορτώνουμε τα παιδιά με άγχος. Αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν. Έχουν όλες τις δυνατότητες για κάτι καλό».

Φινάλε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και επιλογές απο Σκανδιναβία και Αμερική… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News