Συνεχίζονται οι προτάσεις από μάνατζερς. Προτάθηκε και ο Πλάις
Με την ολοκλήρωση των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων να βρίσκεται στην τελική της ευθεία, οι μάνατζερς των παικτών έχουν αρχίσει να ψάχνουν τους επόμενους σταθμούς της καριέρας των πελατών τους.
Χαρακτηριστικό είναι πως οι προτάσεις παικτών στα γραφεία -κυρίως- των ομάδων της Euroleague να πέφτουν “βροχή”. Ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, είναι ο Τιμπόρ Πλάις, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Γαλατασαράι το καλοκαίρι.
Ο Γερμανός διεθνής δεν είναι ευχαριστημένος από όσα συνάντησε στην τούρκικη ομάδα και θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Στα 27 του, ο πανύψηλος (2.21) σέντερ αναμένεται να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα και έχοντας και θητεία από το ΝΒΑ (Γιούτα).
Στην φετινή Euroleague μέτρησε 7.7 πόντους (56.7% δ., 40% τρ., 76.5% β.), 4.6 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ, 1.2 τάπες και 10.4 μ.ο στο σύστημα αξιολόγησης σε 17′.
Με ματσάρες μπαίνουμε στην τελική ευθεία των μεγάλων πρωταθλημάτων… Όλα τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η φωτογραφία με το ΟΑΚΑ πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- «Κίνηση-ματ του Αταμάν πριν το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τα δεδομένα με Γκραντ»
- «Πάει καλά ο Λεσόρ - Ίσως παίξει στο επόμενο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Το κάλεσμα της Θύρας 13 για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Νέα ΑΜΚ, το ποσό που ορίστηκε