Τι γίνεται με τα συμβολαίων των παικτών που απειλούνται με τιμωρία

Τι γίνεται με τα συμβολαίων των παικτών που απειλούνται με τιμωρία

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ θα τα πουν με την άφιξη του Παναθηναϊκού Superfoods στην Αθήνα, μιας και η άρνηση των “4” (Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνη Φώτση) θα φέρει αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Μάλιστα είναι σαφές πως αυτή την στιγμή δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αλλά παράλληλα το κλίμα είναι τεταμένο. Μπορούν να παρθούν αρκετές τιμωρίες. Από χρηματικό πρόστιμο μέχρι και… διακοπή συμβολαίου.

Από αυτούς που αντιτάχθηκαν στην απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επιστροφή οδικώς, μόνο ο Κρις Σίνγκλετον δεσμεύεται με συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1), έχοντας opt out για το ΝΒΑ μέχρι τις 20 Ιουλίου. Μία συμφωνία που θα του αποφέρει (εφόσον την τηρήσει μέχρι τέλους) 1.250.000 δολάρια για την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια των άλλων τριών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Ντέρμπι σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και Γαλλία! Όλα τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ εντελώς δωρεάν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News