Οι εντολές του Πασκουάλ στο τέλος
Όλα όσα είδαμε στα τελευταία 15″ του αγώνα Παναθηναϊκός – Ούνικς ήταν ακριβώς αυτά που ζήτησε να γίνουν ο Τσάβι Πασκουάλ.
Ο Καταλανός τεχνικός είχε προβλέψει πως η μπάλα θα πήγαινε στον Λάνγκφορντ και ζήτησε να φύγει η μπάλα από τα χέρια του, αφού το στήσουν δύο άτομα παγίδα στη γωνία, αφήνοντας ελεύθερο τον Ουίλιαμς.
Επιλέχθηκε να μείνει ελεύθερος ο Ουίλιαμς καθώς ήταν αυτός με το χαμηλότερο ποσοστό βολών στην ομάδα του (72%).
Στη συνέχεια και στην τελευταία επίθεση, είχε δοθεί εντολή έτσι ώστε ο Μάικ Τζέιμς να διασχίσει το γήπεδο την ίδια ώρα που οι συμπαίκτες του θα ανοίγονταν στις γωνίες.
Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα να πάρει μπάλα μπάλα ο Αμερικανός και είτε να δώσει πάσα σε κάποιον ελεύθερο αν έρχονταν γρήγορα η διπλή βοήθεια, είτε να σουτάρει, όπως και έγινε.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Backdoor Podcast: «Ο Παναθηναϊκός... χτυπάει Γιαμπουσέλε μετά την υπόθεση Λάιλς»
- Γράφεται ιστορία: Ο Γιαννακόπουλος καλωσόρισε πίσω στον Παναθηναϊκό τον Διαμαντίδη (pic)
- Διαμαντίδης: Η πρώτη δήλωση μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Σε αυτή τη διοργάνωση θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση μετά τον Μπόνγκα και τα δεδομένα για Όσμαν