"Να μην δώσουμε δικαίωμα..."
Να κόψει εξ αρχής την… ελπίδα στην Κύμη θα πρέπει ο Παναθηναϊκός, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Τάσος Καμπούρης», σύμφωνα με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.
Οι «πράσινοι» καλούνται την Κυριακή (12/02, 17.00) να περάσουν από το κλειστό της Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, με τον 20άχρονο φόργουορντ να τονίζει στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως θα πρέπει να μπουν δυνατά και να μη δώσουν στον αντίπαλο τη δυνατότητα να πιστέψει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.
Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Προερχόμαστε μια πολύ σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα επί μιας δυνατής και άκρως επικίνδυνη ομάδας όπως είναι η Μπάμπεργκ. Παίζει όμορφο μπάσκετ και επιθετικά μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος και έλλειψη συγκέντρωσης. Ήταν κάτι που το γνωρίζαμε καλά και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. Ωστόσο, ακόμη η κανονική περίοδος της διοργάνωσης έχει ακόμη πολύ δρόμο και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με την Ούνιξ.
Το συγκεκριμένο ματς αργεί βέβαια, καθώς μέχρι τότε έχουμε να δώσουμε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου. Η προσοχή μας στρέφεται αρχικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη, μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Θα πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά και να μην δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Τα ξαναλέμε σύντομα».
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μετέφερε σοκαρισμένος την είδηση της τραγωδίας στη Ρουμανία (vid)
- Τσάρλι: «Ενοχλημένος με τις διαρροές ο Αλαφούζος, έκοψε... παίκτες!» (vid)
- «Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
- Παναθηναϊκός: Στη λίστα του ο Μάρκο Ρίχτερ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κονσταντίν Βιβτσαρένκο