"Τελικός στο Nick Galis"

Τελικός

Χωρίς έδρα παραμένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας…

Ο Άρης με ανακοίνωσή του, κάλεσε την ομοσπονδία και τον Παναθηναϊκό, να δεχτούν να γίνει ο τελικός στο «Nick Galis Hall»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αντιλαμβανόμενη την δυσκολία επιλογής έδρας για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017, αποφάσισε να συμβάλει εμπράκτως στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με δεδομένη, λοιπόν, την υποψηφιότητα του γηπέδου ΟΑΚΑ “Νίκος Γκάλης”, αλλά και την ταυτόχρονη επιθυμία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Βόρεια Ελλάδα, (προσ)καλεί την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία να πραγματοποιηθεί ο τελικός εκεί που άρχισαν όλα: στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και οι φίλαθλοί μας είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους φιλάθλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr