Μπερτομέου δεν θα ανεχθούμε άλλη σφαγή
Προκλητικότερη από κάθε άλλη φορά είναι η αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα.
Ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην Ευρώπη την τελευταία 20ετία. Όμως, αντί να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, τυχαίνει της χειρότερης μεταχείρισης από την Ευρωλίγκα και τον κύριο Μπερτομέου.
Οι διαιτησίες που αντιμετώπισε ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, ήταν λες και ήθελαν να χάσει ο Παναθηναϊκός. Περισσότερο στο τέλος του παιχνιδιού με την Ούνικς που ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε κατάφορα και όλοι σφύριζαν ανέμελοι σαν να ήταν φυσιολογικό.
Επιπλέον, ο συνεχής ορισμός του Λαμόνικα σε παιχνίδια του “τριφυλλιού”, δείχνει την εκτίμηση που έχει η διοργάνωση για την ομάδα. Ο Ιταλός, ανέκαθεν όποτε αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό είτε στο ΟΑΚΑ είτε σε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο, έπαιζε εναντίον των “πρασίνων” με πολύ κακές – καθοριστικές σε πολλές στιγμές- αποφάσεις.
Λοιπόν κύριε Μπερτομέου, στο επόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα κατέβει στο ΣΕΦ με “λύσσα” για τη νίκη. Δεν θα ανεχθούμε άλλη σφαγή γιατί τότε τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ. Ο σεβασμός δεν απαιτείται αλλά κερδίζεται. Και εσείς τον έχετε χάσει προ πολλού, για αυτό αλλάξτε στάση πριν να είναι αργά. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού “βράζει” με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από εσάς και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα.
Πάμε για το 2ο συνεχόμενο ταμείο στο 2017 με…Προγνωστικά στοιχήματος
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Με αυτό το τραγούδι πανηγύρισε ο Τεττέη τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Μου έμεινε ο Αντίνο» (vid)
- Ζάετς για Γιάγκουσιτς: «Τον πήρε ο Παναθηναϊκός επειδή πλήρωσε περισσότερα»
- Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Ρενάτο Σάντσες
- Τσάρλι: «Συμφωνία Αλαφούζου-Κομπότη για Τσάπρα!»