Νάντο Τζεντίλε: Ο Αλεσάντρο ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός
Ο Νάντο Τζεντίλε μίλησε για τον γιό του αλλά και τι πάει να πει Παναθηναϊκός.
Ο ίδιος πλέον εναποθέτει την κληρονομιά του στον Αλεσάντρο.
Μιλώντας στο ιταλικό μέσο, “il Giornale” αναφέρθηκε στην πορεία της καριέρας του αλλά και στην κληρονομιά που άφησε στον γιο του 15 χρόνια μετά την απόσυρση του απο τους “πράσινους”. Ο “εξάστερος” για τον ίδιο είναι μια άκρως οικογενειακή υπόθεση καθώς όπως είπε :«Είναι, ως ένα σημείο, περίεργο ότι κατέληξε εκεί ο Αλεσάντρο. Ο τωρινός πρόεδρος (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) είναι γιος του προέδρου που είχα εκεί (Παύλος Γιαννακόπουλος), ενώ ο τιμ μάνατζερ, Φραγκίσκος Αλβέρτης ήταν συμπαίκτης μου, ενώ πολλά από τα στελέχη είναι τα ίδια με τότε. Στην Ελλάδα η διοίκηση είναι όπως στην Ιταλία, σαν μια οικογένεια».
Στην συνέχεια, ερωτώμενος για την νέα σελίδα του γιού του, Αλεσάντρο αλλά και πως την διαχειρίζεται είπε: «Ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ είχε δοκιμάσει τον Αλεσάντρο στην Μπαρτσελόνα. Τώρα τον πήρε στον Παναθηναϊκό και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι η πρώτη φορά που ο Αλεσάντρο είναι μόνος μακριά από το σπίτι».
Όσο για το πως θα καταλάβει ο νεαρός Ιταλός τι σημαίνει Παναθηναϊκός ανέφερε πως το κατάλαβε όταν ο ίδιος επέστρεψε στην Αθήνα και στον αποθέωσαν 10.000 άνθρωποι!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Με αυτό το τραγούδι πανηγύρισε ο Τεττέη τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Μου έμεινε ο Αντίνο» (vid)
- Ζάετς για Γιάγκουσιτς: «Τον πήρε ο Παναθηναϊκός επειδή πλήρωσε περισσότερα»
- Παναθηναϊκός: Γι' αυτό έμεινε εκτός αποστολής ο Ρενάτο Σάντσες
- Τσάρλι: «Συμφωνία Αλαφούζου-Κομπότη για Τσάπρα!»