Το κράξιμο του αιώνα σε Ραντούλιτσα

Ραντούλιτσα

Τα… “άκουσαν” για τα καλά Ραντούλιτσα και Ρέπεσα από Ιταλό δημοσιογράφο μετά την έβδομη σερί ήττα της Μιλάνο από τη Μπαρτσελόνα.

[ads2]

Η Ολίμπια Μιλάνο ηττήθηκε με 89-75 από τη Μπαρτσελόνα με αυτή την αποτυχία να είναι η έβδομη συνεχόμενη για την ομάδα του Ραντούλιτσα.

Αυτή η ήττα ήταν η αφορμή για τον Ιταλό δημοσιογράφο Μάσιμο Οριάνι να μιλήσει με σκληρά λόγια για το Σέρβο σέντερ και τον προπονητή του που εμφανίζεται ένα “βήμα” πριν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Συγκεκριμένα για το Ραντούλιτσα σε άρθρο του στη “Gazzeta Dello Sport”, ανέφερε «Όχι, ο Λιονέλ Μέσι δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αλλά και να έπαιζε, θα έβαζε σίγουρα κάποιους πόντους μέσα από τη ρακέτα, ειδικά αν τον μάρκαρε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα», με τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού να είχε κόντρα στους Καταλανούς μόλις 2 πόντους με 1/8 δίποντα, σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News