Μπουρούσης: Δουλειά κι ο,τι μας πει ο προπονητής!

μπορου

Ο Γιάννης Μπορούσης μίλησε κι εκείνος στην media day δίνοτας όπως πάντα τροφή για σκέψη.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε για τον χρόνο προετοιμασίας αλλά και τους Έλληνες φίλαθλους.

[ads2]

Δεν είπε πολλά όμως μίλησε ξεκάθαρα. “Είμαστε ή του ύψους ή του βάθους” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για την ευκολία με την οποία κρίνουμε στην Ελλάδα. Έδωσε το σύνθημα της νίκης και δεν στάθηκε στην ορατή βελτίωση της ομάδας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Για τον λίγο χρόνο μετά το παιχνίδι στο Μιλάνο έως το ματς με την Μπασκόνια:

«Όπως εμείς έτσι και αυτοί ταξιδεύουν. Είναι μία ομάδα η οποία πιστεύω παίζει το ίδιο μπάσκετ που έπαιζε πέρυσι και ας άλλαξε το ρόστερ. Έχει κάνει εννέα νίκες στην Euroleague κάτι που σημαίνει πως παίζουν πάρα πολύ καλά και έχουν κερδίσει εκτός έδρας παιχνίδια, όπως αυτό στη Ρεάλ. Σήμερα ήρθαμε στην Αθήνα, θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για εμάς όπου πρέπει να κερδίσουμε».

Μπουρούσης: Δουλειά κι ο,τι μας πει ο προπονητής!
Για την καλή κατάσταση του Παναθηναϊκού που φάνηκε στο Μιλάνο:«Σίγουρα χτες δείξαμε ένα πρόσωπο διαφορετικό σε σχέση με αυτό που δείχνουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, μετά σε κάποιο διάστημα χάσαμε τη διαφορά αλλά δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και το κάναμε εύκολο. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι έγινε στο Μιλάνο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Για την… αποθέωση μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας:

«Δεν χρειάζεται να γίνεται αυτό. Στην Ελλάδα από τη μία μέρα στην άλλη είμαστε ή του ύψους ή του βάθους. Δουλειά και ό,τι μας ζητάει ο προπονητής».

Ταμεία με απόδοση 3,80 !!! Προγνωστικό της Ημέρας

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News