Βόβορας: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα»
Η εξαιρετική άμυνα του Παναθηναϊκού στην δεύτερη περίοδο ήταν, σύμφωνα με τον Γιώργο Βόβορα, αυτή που έδωσε την νίκη στον Εξάστερο, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αλεσάντρο Τζεντίλε.
[ads2]
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας στην ΕΡΤ:
«Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά. Η Αρμάνι είναι ομάδα ρυθμού. Τα παιδιά είχαμε πει να πάρουν τα σουτ να τρέξουν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε εξαιρετική άμυνα και δεχτήκαμε οκτώ πόντους και ήταν το κλειδί του αγώνα. Σταματήσαμε τον ρυθμό και ήταν το πρωτεύον βήμα για να φτάσουμε στη νίκη».
Για τον Τζεντίλε: «Παίξαμε ένα πολύ καλό και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα. Δεν θα μας βοηθήσει στο επόμενο παιχνίδι. Είναι πολλά τα παιχνίδια, δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα. Πρώτος στόχος είναι να κερδίζεις τα παιχνίδια και στη συνέχεια θέλουμε να ενσωματωθεί ο Τζεντίλε».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 4 + 1 μεταγραφές, η νέα θέση που αποφάσισε για ενίσχυση
- Παναθηναϊκός: «Γι' αυτό δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Τολιόπουλος»
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τελειώσει σήμερα ή αύριο τη μεταγραφή Κραλ»
- Παναθηναϊκός: Νέα διάταξη και Ρενάτο - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα
- Παναθηναϊκός: Tι σημαίνει ο μηδενικός χρόνος Σορτς – Γιούρτσεβεν με Μπασκόνια