Καλό το παραμύθι με Ρίβερς - Τζέιμς, αλλά δεν έχει δράκο

Ρίβερς

[ads]

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για τα πλαστά δήθεν διαβατήρια που είχαν εκδώσει όσο έπαιζαν στην Ισπανία οι Μάικ Τζέιμς και Κέι Σι Ρίβερς. Όμως για ακόμη μία φορά οι λασπολόγοι εκτέθηκαν.

Σήμερα, υπήρξε ενημέρωση στο θέμα Τζέιμς – Ρίβερς, με πολλούς να κρύβονται μετά την αποκάλυψη της αλήθειας.

[ads2]

Οι παίκτες του “τριφυλλιού” κρατήθηκαν στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης την 1η Δεκεμβρίου, ώστε να καταθέσουν ως μάρτυρες για  υπόθεση κατά την οποία ένας Αργεντινός δικηγόρος φέρεται να λειτούργησε ως πρόξενος της Γουινέας-Μπισάου και είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος.

Καμία σχέση λοιπόν με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χρησιμοποίησαν παράνομα διαβατήρια. Όνειρο θερινής νυκτός για τους λασπολόγους ο κίνδυνος φυλάκισης των δύο αστέρων του Παναθηναϊκού.

Οι Τζέιμς και Ρίβερς, δεν χρησιμοποίησαν πλαστά διαβατήρια, τους έγινε προσέγγιση για αυτό το λόγο όμως δεν δέχθηκαν.

Η αλήθεια δυστυχώς για κάποιους είναι διαφορετική και όσοι πήγαν να βλάψουν την ομάδα τώρα θα κρυφτούν καθώς γελοιοποιήθηκαν από τα γεγονότα.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News