Ο Φώτσης στο NBA! (pics)

Ο Φώτσης στο NBA! (pics)

[ads]
Ήταν μόλις 20 ετών κι είχε έρθει η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρο κάθε επαγγελματία αθλητή. Ο Φώτσης υπέγραφε προσύμφωνο με τους Γκρίζλις και στις 10/11/2001 έγινε ο πρώτος γηγενής που έπαιξε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου!

[ads2]

Ιστορική είναι η σημερινή ημερομηνία καθώς σαν σήμερα ο Αντώνης Φώτσης έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που αγωνίστηκε στο NBA.

Το ντεμπούτο του έγινε κόντρα στους Λέικερς. Σαν σήμερα (10/11) πριν από 14 χρόνια. “Ήταν σαν όνειρο, ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, ειδικά επειδή έπαιζα απέναντι στους Λέικερς”, είχε δηλώσει ο Batman. Ο Φώτσης ένιωθε δέος και μόνο που βρισκόταν στο ιστορικό Staples Center. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Πέρασε στο παρκέ, αγωνίστηκε για 12 λεπτά και μέτρησε 4 πόντους με 2/7 σουτ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. ΟΚ, οι αριθμοί του δεν εντυπωσιάζουν. Ο Φώτσης, όμως, πέτυχε κάτι μοναδικό. Έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος στην Ελλάδα που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ!

Ο Φώτσης στο NBA! (pics)
Ο Φώτσης στο NBA! (pics)
Ο Φώτσης στο NBA! (pics)
Ο Φώτσης στο NBA! (pics)

Διαβάστε την Στοιχηματική ανάλυση του Σημερινού παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με το προγνωστικό που πληρώνει 4.30. Ενα κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο Αρκεί ⇒ Προγνωστικά Μπάσκετ

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version