Η ατάκα του Κούζμιτς για το ΟΑΚΑ

Η ατάκα του Κούζμιτς για το ΟΑΚΑ

[ads]

Σε δηλώσεις του ο Όγκνιεν Κούζμιτς υποστήριξε ότι η κακή άμυνα ήταν κύριος λόγος της ήττας (70-59), ενώ στην συνέχεια τόνισε πως νιώθει ωραία που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού

[ads2]

«Αυτό που πιστεύω πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα ήταν το γεγονός πως δεν παίξαμε καλά στην αρχή. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στην άμυνα και αυτό μας άφησε πίσω. Μετά, ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Ήταν μία άσχημη βραδιά, αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στις επόμενες υποχρεώσεις μας.

Είναι πάντα όμορφο να επιστρέφω στο ΟΑΚΑ. Είναι πολλά αυτά που έζησα εδώ και έχω πολλά θετικά συναισθήματα. Νιώθω πολύ καλά όταν παίζω εδώ, μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods».

Για την εμφάνισή του είπε «Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά μου στην Ευρώπη από την ώρα που επέστρεψα από τις ΗΠΑ. Νιώθω πολύ καλά, έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς, ώστε να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News