Στροφή στο πρωτάθλημα

Στροφή στο πρωτάθλημα

[ads]
Με μία προπόνηση στο ΟΑΚΑ άρχισε σήμερα (6/10) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης (9/10, 19.00, NS/2) με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας (κεκλεισμένων των θυρών) για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του. Αύριο (7/10) οι «πράσινοι» θα προπονηθούν δύο φορές (πρωί-απόγευμα).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr