Γκραντ: «Αδελφός για μια ζωή ο Ταϊρίκ Τζόουνς»
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για την Παρί στην 29η αγωνιστική της EuroLeague και ο Γκραντ στάθηκε σε Κύπελλο και… Τζόουνς.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την Παρί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου (21:15), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague, με την ομάδα να θέλει συνέχεια στο μομέντουμ.
Ο Τζέριαν Γκραντ, στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα, γύρισε αρχικά στο Κύπελλο και την επιτυχία απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντας έμφαση στη σημασία του πρώτου στόχου της σεζόν.
Παράλληλα, ανέδειξε τη δυσκολία της αποστολής απέναντι στην Παρί, εστιάζοντας σε πρόσωπα που μπορούν να κάνουν τη ζημιά στο σκοράρισμα, ενώ ξεχώρισε και το ιδιαίτερο στοιχείο του ματς για τον ίδιο: το τετ α τετ με τον Ταϊρίκ Τζόουνς, με τον οποίο είχε υπάρξει συμπαίκτης στην Τουρκ Τέλεκομ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είναι τέλεια. Ήταν ο πρώτος στόχος της σεζόν και είναι σημαντικό που τα καταφέραμε. Το να παίζεις καλά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε κάνει να νιώθεις καλά. Η Παρί είναι επικίνδυνη ομάδα. Ο Χίφι και ο Ρόμπινσον είναι σπουδαίοι σκόρερ”.
Για το τετ α τετ με τον Τζόουνς: “Είναι ο άνθρωπός μου. Ανεξάρτητα από τις ομάδες που είμαστε. Θα είναι αδελφός για μια ζωή”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)