Η «μεταγραφή αεροδρομίου» και ο Οκάρο Ουάιτ!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει κάνει φέτος την επανάστασή του, από την στιγμή, που έχει πραγματοποιήσει ήδη τέσσερις πολύ μεγάλες μεταγραφές. Μπουρούσης, Σίνγκλετον, Τζέιμς και Ρίβερς καθιστούν τους «πράσινους» πανίσχυρους ενόψει της εξαιρετικά απαιτητικής χρονιάς, που έρχεται.

Κοντά στους τέσσερις αυτούς σπουδαίους παίκτες, προστέθηκε και ο Πατ Καλάθης, ο οποίος θα έρχεται από τον πάγκο, κυρίως στην Α1, και θα δίνει κάτι από την όχι αμελητέα ποιότητά του.

[ads2]

Οι μεταγραφές, όμως, για τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ολοκληρωθεί. Και ως γνωστόν προτεραιότητα είναι το «4άρι», με το οποίο θα σχηματιστεί η φροντ-λάιν.

Το θέμα θα είχε τελειώσει ήδη, αν την τελευταία στιγμή ο Βίκτορ Κλαβέρ δεν την έκανε… γυριστή. Το «τριφύλλι» είχε δώσει τα χέρια με τον Ισπανό, του είχε στείλει το συμβόλαιο, αλλά ο 28χρονος φόργουορντ επέλεξε στο παρά ένα την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη προσπάθεια να πάρει στη συνέχεια τον Τορνίκε Σενγκέλια, αλλά βρήκε κλειστή την πόρτα της Λαμποράλ.

Ετσι, βγήκε και πάλι στην αγορά αναζητώντας τον εκλεκτό του. Ο πρώτος του στόχος είναι ο Οκάρο Ουάιτ, αλλά δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμος. Ο πρώην παίκτης του Αρη έχει υπογράψει μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο με τους Χιτ, το οποίο σημαίνει ότι είναι δεμένος με την ομάδα του Μαϊάμι. Την ίδια ώρα, όμως, μετά και την απόκτηση του Μπένο Ούντριχ, το μέλλον του Ουάιτ στους Χιτ φαντάζει αβέβαιο έως αμφίβολο, προς το παρόν, όμως, και για το αμέσως επόμενο διάστημα δεν πρέπει να περιμένουμε εξελιξεις.

Για αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει το βλέμμα του και αλλού, και δη στην αγορά του ΝΒΑ. Αν δεν μπορέσει να πάρει τον Ουάιτ, θα προσπαθήσει να αποκτήσει ένα πολύ καλό όνομα απο το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Μία «μεταγραφή αεροδρομίου». Εχει δοθεί σχετική εντολή, ώστε να βρεθεί παίκτης, που να κάνει την διαφορά μέσα και έξω από το παρκέ.

Η αλήθεια είναι ότι η αγορά πλέον είναι πολύ «στενή», όσον αφορά στους ποιοτικούς παίκτες και δη για αυτό, που ψάχνουν οι «πράσινοι». Οι τελευταίοι, όμως, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, ώστε να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν ακόμη σπουδαίο παίκτη, στη προσπάθεια, που θα κάνουν του χρόνου για το τρεμπλ.

Sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News