Ραντούλιτσα: «Αγαπώ τους φίλους του Παναθηναϊκού»
Ο Μίρο Ραντούλιτσα μίλησε για το πέρασμά του από τον Εξάστερο στα πλαίσια της flash interview μετά την αναμέτρηση της Σερβίας με τις H.Π.Α.
Ο θηριώδης σέντερ δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
[ads2]
Διαβάστε αναλυτικά τί είπε ο Ράντουλα:
«Αγαπώ τους φίλους του Παναθηναϊκού, τους έχω ειλικρινά μέσα στην καρδιά μου, μου λείπουν ήδη, αλλά αυτά έχει η ζωή. Τώρα υπέγραψα συμβόλαιο σε άλλη ομάδα (Αρμάνι), θα παίξω για δύο χρόνια στην Ιταλία και μετά ποιος ξέρει. Πάντως θέλω να στείλεις χαιρετισμούς σε όλους και να πεις ότι τους έχω στην καρδιά μου.»
Στην ερώτηση για τις αναμνήσεις που έχει από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, δεν είχε ενδοιασμό να πει:«Είναι οι καλύτερες… Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την Αθήνα, τη χώρα σας τη νιώθω σαν δεύτερη πατρίδα. Λέω όταν σταματήσω το μπάσκετ να μετακομίσω στην Ελλάδα…» λέει γελώντας ο Ραντούλιτσα και με αποχαιρετά!
Πρόλαβα απλώς να του πω, ότι έχει τις ευχές μου για πρόκριση στη συνέχεια του τουρνουά, για να μου πει προχωρώντας… «Ευχαριστώ φίλε!»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»