Πούλησε Αμπρίνες για να πάρει...Κλαβέρ!

Με τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει από την παραχώρηση του Άλεξ Αμπρίνες στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα προχωρήσει στην απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με το eurohoops.net η ομάδα του ΝΒΑ ενημέρωσε τους Καταλανούς πως θα πληρώσει το «buy-out» που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ισπανού γκαρντ προκειμένου αυτός να μετακομίσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να φορέσει τη φανέλα της.

[ads2]

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Από τη στιγμή βέβαια που βάσει του κανονισμού του ΝΒΑ οι Θάντερ μπορούν να δώσουν μέχρι 650.000 δολάρια για να αποδεσμευτεί ο Αμπρίνες το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να το βάλει από την τσέπη του.

Αυτό λίγο απασχολεί την Μπαρτσελόνα που θα εισπράξει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα πάνε απευθείας στην Βαλένθια ώστε ο Βίκτορ Κλαβέρ να γίνει επίσημα δικός της.

πηγή: gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber