Κλείνει ο Μαρκοϊσβίλι στον Εξάστερο! (vids)

O Παναθηναϊκός έστρεψε άμεσα το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις, μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Κλαβέρ, και όπως φαίνεται έχει καταλήξει σε μία. Ο λόγος για τον Γεωργιανός Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι (29 ετών, 1,97μ.), στην απόκτηση του οποίου οι πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά.

Ο Μαρκοϊσβίλι είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, που διαθέτει αξιόπιστο σουτ και που μπορεί να κάνει αρκετές δουλειές στο γήπεδο. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «2» όσο και ως «3» ενώ έχει φορέσει τη φανέλα γνωστών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως των Μπενετόν, Καντού, Γαλατάσαραϊ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πέρσι της Νταρουσάφακα.

[ads2]

Η απόκτηση του Γεωργιανού καλαθοσφαιριστή, ίσως να σημαίνει και το οριστικό τέλος του Βλάντο Γιάνκοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, δεν αποκλείεται οι πράσινοι να μην κινηθούν, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, για άλλονν γκαρντ, όμως θα κινηθούν για πάουερ φόργουορντ. Για τη θέση «4» λοιπόν, το τριφύλλι θα περιμένει είτε τα «κοψίματα» στο ΝΒΑ, είτε θα επιλέξει κάποιον παίκτη από τα Summer League των ΗΠΑ.

Για αυτό ακριβώς ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του δεν θα βιαστούν, θέλοντας να εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

πηγή: sentragoal.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News