ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΥΑΙΤ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ!

Μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Μπουρούση, σειρά για τον Παναθηναϊκό παίρνει η υπόθεση του Οκάρο Ουάιτ, με τους «πράσινους» να εκφράζουν σιγουριά, ενώ δεν παρατούν την υπόθεση Κλαβέρ!

Ο Παναθηναϊκός δεν σταματά στο «μπαμ» με τον Γιάννη Μπουρούση και ψάχνει την επόμενη κίνηση: Την μεταγραφή του Οκάρο Ουάιτ! Το SDNA σας έχει ενημερώσει εδώ και αρκετό διάστημα για το… φλερτ των κυπελλούχων Ελλάδας με τον MVP της κανονικής περιόδου της Α1, ενώ την Δευτέρα (11/7) αποκάλυψε το δυνατό μπάσιμο για την υπογραφή του.

[ads2]

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκφράζουν σιγουριά πως ο Ουάιτ θα παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα… κατηφορίσει από τη Θεσσαλονίκη και τον Αρη, για το ΟΑΚΑ, παρά την πρόταση και του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο 24χρονος φόργουορντ αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Λας Βέγκας, όπου αγωνίζεται στο summer league με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ, ώστε να κυνηγήσει τον μεγάλο στόχο να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμερικανός περιμένει πρόταση από τους Χιτ, ωστόσο δεν θα περιμένει για πολύ και εφόσον μέσα στα επόμενα 24ωρα δεν του δοθεί κάποια εγγύηση για συμβόλαιο, τότε ο Παναθηναϊκός αυτόματα είναι το φαβορί για την απόκτησή του, καθώς έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση.

Ο Ουάιτ προορίζεται ως επιπλέον λύση στους φόργουορντ και δη στο «4», όπου υπάρχουν Τζέιμς Γκιστ, Αντώνης Φώτσης, ενώ μπορεί να παίξει εκεί και ο Κρις Σίνγκλετον!

Δεν τα παρατάει για Κλαβέρ!

Την ίδια ώρα πάντως υπάρχει φημολογία πως ο Παναθηναϊκός παρά το deal με τον Μπουρούση δεν έχει παρατήσει και την πολύ δύσκολη περίπτωση του Βίκτορ Κλαβέρ!

Ο Ισπανός φόργουορντ αποτελεί αναμφίβολα μια περίπτωση από το «πάνω ράφι» και ακριβή παράλληλα, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν παρατούν κανένα μέτωπο καθώς θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και να ισχυροποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει της νέας δύσκολης Euroleague.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News