Όργια από τον Πάνγκος!

Οι... αντίπαλοι για Πάνγκος

Στο Summer League του Λας Βέγκας έλαμψαν στα φετινά «αστέρια» του ντραφτ. Εντυπωσιακοί Νταν και Ίνγκραμ όπως και ο Πάνγκος, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Το summer League στο Λας Βέγκας τραβάει, όπως πάντα, τα πιο ξεχωριστά βλέμματα των ευρωπαϊκών συλλόγων αλλά και μάνατζερ.

[ads2]

Οι πολυσυζητημένοι rookies κάνουν την εμφάνισή τους και δίνουν τις πρώτες εξετάσεις σχετικά με το επίπεδο το οποίο βρίσκονται.

 Εντυπωσιακοί στην πρώτη τους παράσταση ο Μπράντον Ίγκραμ με την φανέλα των Λέικερς, αλλά και ο Κρις Νταν των Τίμπεργουλβς.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Κέβιν Πάνκγος (16π. & 4ασ.), που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Την χθεσινή ημέρα τα αποτελέσματα του summer league έχουν ως εξής:

Μιλγουόκι Μπακς – Κλίβελαντ Καβαλίερς 81-75

Από τους Μπακς ξεχώρισε ο ύψους 2,16 Σουδανοαυστραλός Θον Μέϊκερ (15π., 13ρ. & 2κοψ.), που επελέγη στο Nο.10 του φετινού ντραφτ από τα «ελάφια» και έχει συζητηθεί αρκετά η επιλογή του.

Θετικό ντεμπούτο και για τον Μάλκολμ Μπρόγκτον (9π. & 11ρ.) που επελέγη στον 2ο γύρο από τους Μπακς.

Από τους Καβαλίερς, συγκριτικά καλύτερος ήταν ο Μακ Ρέϊ (23π. & 4ασ.), που κατέκτησε πρόσφατα το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στην D- League

Επίλεκτοι – Μέμφις Γκρίζλις 79-99

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Γουέϊντ Μπόλντγουεϊν (14π.) που επελέγη στο Νο. 17 του εφετινού ντραφτ από τους Γκρίζλις, ενώ ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Βινς Χάντερ, είχε και αυτός θετική απόδοση (7π., 6ρ. & 3ασ. σε 15′).

Ατλάντα Χόουκς – Χιούστον Ρόκετς 83-78

Κορυφαίοι των νικητών ήταν δύο μετεγγραφικοί στόχοι του «τριφυλλιού». Ένας νυν, ο Κέβιν Πάνγκος (16π. & 4ασ.) που πέρυσι έπαιξε στην Γκραν Κανάρια και ένας πρώην, ο Μπράϊς Κότον (14π. & 7ρ.), για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν οι «πράσινοι» στα μέσα της περασμένης σεζόν.

Από τους Ρόκετς, καλύτεροι ήταν οι δύο βετεράνοι, K.J. ΜακΝτάνιελς (15π.) και Σαμ Ντέκερ (18π.).

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – Ντένβερ Νάγκετς 82-88

Οι δύο «παλιοί», Εμάνουελ Μούντιε (23π., 8ρ. & 6ασ.) και Γκάρι Χάρις (22π.) και ο Ισπανός rookie (Νο. 15 στο εφετινό ντραφτ), Χουάν Ερνανγκόμεζ (13π. & 7ρ.), ήταν οι καλύτεροι των νικητών, ενώ από τους «λύκους» την παράσταση «έκλεψε» το Νο. 5 του εφετινού ντραφτ, ο Κρις Νταν (27π. & 5ρ.)

Σακραμέντο Κινγκς – Τορόντο Ράπτορς 47-88

Απόντος του ελαφρώς τραυματία Γιώργου Παπαγιάννη, οι προβολείς στράφηκαν στον Γουίλι Κόλεϊ-Στάϊν (7π. & 5ρ.) και το Νο. 28 στο εφετινό ντραφτ, τον Αϊτινό φόργουορντ, Σκαλ Λαμπισιέρ (7π. & 8ρ.), που δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την βαριά ήττα.

Από τους νικητές, καλύτεροι ήταν οι βετεράνοι, Νόρμαν Πάουελ (13π., 7ρ. & 5ασ.) και ο Βραζιλιάνος, Μπρούνο Καμπόκλο (11π. & 5ρ.)

Λος Άντζελες Λέϊκερς – Νιού Όρλεανς Πέλικανς 85-65

Πέραν των δύο βετεράνων, του ΝτιΆντζελο Ράσελ (20π., 11ρ., 6ασ. & 3κλ.) και του Λάρι Νανς τζούνιορ (11π. & 9ρ.), οι δύο «rookies» ήταν αυτοί που εντυπωσίασαν.

Το Νο. 2 του εφετινού ντραφτ, Μπράντον Ίνγκραμ (12π. & 4ρ.) αλλά ο Κροάτης σέντερ, Ίβιτσα Ζούμπατς (11π. & 5ρ.), που επιλέχθηκε στο Νο. 32 για τους Λέϊκερς.

Από τους Πέλικανς, το Νο. 6 του ντραφτ, Μπάντι Χιλντ ήταν πολύ άστοχος (13π., 6ρ. με 5/20 σουτ), ενώ καλύτερη απόδοση είχε ο σέντερ από το Μάλι, Τσικ Ντιαλό (11π. & 7ρ.), που επελέγη στο Νο. 33.

πηγή: gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News