Κι όμως! Βρήκε ομάδα ο Τζόρτζεβιτς!

Κι όμως! Βρήκε ομάδα ο Τζόρτζεβιτς!

Παρά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά ονόματα στην αγορά των προπονητών και μάλιστα βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου.

Η θητεία του στον Παναθηναϊκό δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν στο «τριφύλλι», αλλά όπως θα περίμενε και ο ίδιος ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να αποχωρήσει στην τελική ευθεία της σεζόν.

[ads2]

Ο νεαρός τεχνικός πλέον είναι χωρίς σύλλογο –βρίσκεται φυσικά κανονικά στα ηνία της εθνικής Σερβίας- και ήδη εξετάζεται από ομάδες προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι τους. Σύμφωνα με το «sportando», η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται πολύ σοβαρά να απευθυνθεί στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, αν και εφόσον ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν συνεχίσει στον πάγκο των Βαυαρών.

Ο έμπειρος Σέρβος προπονητής έχει συμβόλαιο για ακόμα μία χρονιά, αλλά μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπάμπεργκ δεν είναι σίγουρο ότι θα το εξαντλήσει και για αυτό το λόγο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξετάζεται πολύ σοβαρά. Παρ’ όλα αυτά δεν παίζει μόνος του, αφού και ο Σίτο Αλόνσο βρίσκεται στη λίστα των Γερμανών.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News