Οι «παροπλισμένοι» λεγεωνάριοι του Παναθηναϊκού...

Καρφί για Κοντονή από την ΚΑΕ...

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει περιορίσει αισθητά τον χρόνο συμμετοχής των Ραντούλιτσα, Ουίλιαμς, Χάντερ και Χέινς, κάτι που έχει αλλάξει τις ισορροπίες στο ροτέισον του Παναθηναικού.

Οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Έλιοτ Ουίλιαμς, που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής επί εποχής Τζόρτζεβιτς (24,3 λεπτά ο Αμερικανός και 16 ο Σέρβος), έχουν δει το μεγαλύτερο μέρος των τελικών της Basket League από τον πάγκο.

[ads2]

Είναι χαρακτηριστικό πως ο έμπειρος σέντερ έχει μόλις 7,6′ λεπτά συμμετοχής στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό και ο Ουίλιαμς μόλις 8′.

Μάλιστα, όπως αναφέρει και η εφημερίδα Live Sport, οι δύο άσοι μαζί με τους Χέινς και Χάντερ έχουν αγωνιστεί συνολικά 68 λεπτά στους τελικούς, με τους Φώτση (101′), Καλάθη (90΄) και Φελντέιν (83′) να έχουν παίξει περισσότερο απ’οτι οι τέσσερις μαζί!

Ο επόμενος τελικός του ΟΑΚΑ (30/5) θα δείξει αν οι συγκεκριμένοι παίκτες (και κυρίως οι Ραντούλιτσα και Ουίλιαμς) θα μπορέσουν να αγωνιστούν περισσότερο και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει σε 2-2 και να οδηγήσει τους τελικούς σε πέμπτο παιχνίδι.

Ξυπνήστε άπαντες!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News