Από τον... Εξάστερο στη Μάλαγα!

Από τον... Εξάστερο στη Μάλαγα!

Στο στόχαστρο της Μάλαγα έχουν μπει δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Όγκνιεν Κούζμιτς και τον Ίαν Βουγιούκα.

Αναμφίβολα το πέρασμα του Κούζμιτς από τον Παναθηναϊκό ανέβασε τις μπασκετικές μετοχές του και από ότι φαίνεται στην ισπανική ομάδα επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του.

[ads2]

Ο 26χρονος σέντερ άνηκε στον ισπανικό σύλλογο την διετία 2011-13 όπου τον είχε παραχωρήσει δανεικό για μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να «ψηθεί». Σύμφωνα με τους Ισπανούς οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει για την επιστροφή του και δεν αποκλείεται μια «γενναία» προσφορά προκειμένου να γυρίσει και πάλι στη Μάλαγα.

Άλλωστε οι άνθρωποι της Ουνικάχα είχαν τα μάτια τους στραμμένα πάνω του στη φετινή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό και θεωρούν ότι σε αυτούς θα έχει ακόμα μεγαλύτερη προσφορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο στόχαστρο της Μάλαγα είναι ένας ακόμα πρώην «πράσινος» ο Ίαν Βουγιούκας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News