Από τον... Εξάστερο στη Μάλαγα!
Στο στόχαστρο της Μάλαγα έχουν μπει δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Όγκνιεν Κούζμιτς και τον Ίαν Βουγιούκα.
Αναμφίβολα το πέρασμα του Κούζμιτς από τον Παναθηναϊκό ανέβασε τις μπασκετικές μετοχές του και από ότι φαίνεται στην ισπανική ομάδα επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του.
[ads2]
Ο 26χρονος σέντερ άνηκε στον ισπανικό σύλλογο την διετία 2011-13 όπου τον είχε παραχωρήσει δανεικό για μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να «ψηθεί». Σύμφωνα με τους Ισπανούς οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει για την επιστροφή του και δεν αποκλείεται μια «γενναία» προσφορά προκειμένου να γυρίσει και πάλι στη Μάλαγα.
Άλλωστε οι άνθρωποι της Ουνικάχα είχαν τα μάτια τους στραμμένα πάνω του στη φετινή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό και θεωρούν ότι σε αυτούς θα έχει ακόμα μεγαλύτερη προσφορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο στόχαστρο της Μάλαγα είναι ένας ακόμα πρώην «πράσινος» ο Ίαν Βουγιούκας.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτζιάς: Επιμένει για Σορτς...out - «Τι θα ψάξει ο Παναθηναϊκός αν φύγει» (vid)
- «Στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός για Παγιόλα, πιέζει δυνατά η Αρμάνι»
- Μητέρα Χολμς: «Ο γιος μου δεν είναι εχθρός - Αντιεπαγγελματική η αντιμετώπισή του» (vid)
- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; Το ακραίο σενάριο για κοινή έδρα
- Σημαντική λύση για Μπέτις, παίζει κανονικά με Παναθηναϊκό