"Δεν το αποδέχομαι..."

"Δεν το αποδέχομαι..."

Έτοιμος να… πολεμήσει στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα θα πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περιμένει από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη και να πολεμήσουν στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα. 

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς: 

«Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι παίξαμε κάτω από τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει εδώ στη Βιτόρια ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας είναι να παλέψουμε σκληρά. Όλα τα υπόλοιπα λάθη που μπορεί να γίνουν είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο. Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό θα πρέπει να πολεμήσεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Η Λαμποράλ είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και πολλούς διεθνείς παίκτες διαφορετικών εθνοτήτων. Έχει τον Μπουρούση που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει πολύ καλά εδώ. Είχα εξηγήσει στους παίκτες μου ότι πρέπει να ήμαστε επιθετικοί, αλλά δεν ήμασταν. Αυτό είναι κάτι που δεν αποδέχομαι και είμαι αναστατωμένος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News