Παναθηναϊκός - Τσεντεβίτα 76-60 [Highlights-VIDEO]

Παναθηναϊκός - Τσεντεβίτα 76-60 [Highlights-VIDEO]

Ο Παναθηναικός καθάρισε εύκολα την Τσεντεβίτα (76-60) και όπως είναι σήμερα η κατάσταση θα συναντήσει στους «8» τη Λαμποράλ Κούτσα. Διασταύρωση που αφήνει τεράστια περιθώρια για πρόκριση στο Βερολίνο!

Ο Παναθηναϊκός πριν καν αρχίσει ουσιαστικά το παιχνίδι είχε κλειδώσει την πρόκριση για έκτη σερί σεζόν στα πλέι οφ, εξαιτίας της νίκης της Φενέρ επί της Εφές και με τη δική του εύκολη νίκη επί των Κροατών εξασφάλισε το ότι θα είναι 2ος ή 3ος στο φινάλε του Top-16.

[ads2]

Δεύτερος θα είναι εφόσον νικήσει την Εφές στην Πόλη και η Λοκομοτίβ ηττηθεί από την Νταρουσάφακα και τρίτος σε κάθε άλλη περίπτωση…

Η γιορτινή ατμόσφαιρα πριν το τζάμπολ εξαιτίας της βράβευσης του Διαμαντίδη έδωσε τεράστιο απόθεμα θετικής ενέργειας στους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι οποίοι αν και άστοχοι, μπόρεσαν από το ξεκίνημα να επιβάλλουν το νόμο τους, απέναντι σε μια ομάδα που πελαγοδρομούσε.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News