Νέα ατάκα Σάλε για Διαμαντίδη...

Νέα ατάκα Σάλε για Διαμαντίδη...

Δείτε τι δήλωσε ο Δάσα Τζόρτζεβιτς για υο μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τσεντεβίτα. Τι είπε για τη βράβευση του Διαμαντίδη….

Αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» ρωτήθηκε για το αν υπάρχει άγχος και θέμα αποπροσανατολισμού της ομάδας εξαιτίας της βράβευσης του Διαμαντίδη και ότι η Τσεντεβίτα δεν έχει άγχος, λέγοντας: 

[ads2]

«Δεν είναι θέμα άγχους, αλλά θέμα επιθυμίας να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να νικήσουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε θέση στα πλέι οφ. Πάντα υπάρχουν πράγματα τα οποία φοβάσαι ότι μπορεί να αποπροσανατολίσουν την ομάδα, όμως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη σοβαρότητα των παικτών μου και πως καταλαβαίνουν τη σπουδαιότητα του αγώνα. Έχουμε την Τσεντεβίτα έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μια ομάδα που προέρχεται από παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, τόσο με την Φενέρ, όσο και με την Εφές, όπου ηττήθηκαν στο τέλος. Τα τελευταία τους παιχνίδια είναι σε υψηλό επίπεδο, παρότι έχουν αποκλειστεί και αυτό σημαίνει ότι παίζουν χωρίς άγχος, κάτι που είναι επικίνδυνο. Με την Νταρουσάφακα συνέβη το ίδιο πράγμα. Έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι, για εμάς ήταν ματς που έπρεπε να πάρουμε και αυτό είναι ένα αβαντάζ για ομάδες που δεν έχουν πίεση». 

Όσο για το αν είναι προβληματισμένος από το άσχημο ξεκίνημα στα τελευταία παιχνίδια (σ.σ. Νταρουσάφακα, Καβάλα) απάντησε μονολεκτικά: «Όχι…». 

Τέλος, σχετικά με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και την αυριανή του βράβευση, είπε: «Είναι γι’ αυτόν. Πρέπει να τον συγχαρώ για αυτή την τιμή, την αξίζει όλη γιατί είναι το κάτι άλλο. Είναι ξεχωριστός από κάθε πλευρά. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν και από την άλλη πλευρά περήφανος και χαρούμενος που τον έχω παίκτη και μαθαίνω πολλά από αυτόν. Ξέρω ότι το μεγαλείο του δεν αφορά μόνο του ότι είναι παίκτης, αλλά και γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Προσωπικά τον θεωρώ τον πιο ολοκληρωμένο από κάθε άποψη επαγγελματία , που είναι στο υψηλότερο επίπεδο σε όλα. Είναι πρότυπο για όλους μας. Ήλπιζα να με άκουγε λίγο περισσότερο σε ένα θέμα που προσπαθώ να… δουλέψω (σ.σ. να τον πείσει να συνεχίσει), αλλά ασφαλώς αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ας τον αφήσουμε να το ευχαριστηθεί και θέλω να τον συγχαρώ με όλη μου την καρδιά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News