Η πρόκριση είναι πράσινη Εξάστερε Θεέ!

Η πρόκριση είναι πράσινη Εξάστερε Θεέ!

Η αρμάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς νίκησε (76-71) στο καμίνι του ΟΑΚΑ τη Φενέρ και έστειλε μήνυμα προς όλους, ότι αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα! Σε… διαβολεμένο βράδυ ο Γουίλιμας, ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ο Διαμαντίδης.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, κατάφερε να επικρατήσει για μία ακόμα φορά της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 76-71, φτάνοντας τις 5 νίκες στο Top 16.

[ads2]

Ο Παναθηναϊκός με πείσμα και ψυχή ανάγκασε την Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην πρώτη της ήττα στο Top-16 (76-71), με κορυφαίους Ραντούλιτσα, Διαμαντίδη, Φώτση, αλλά και καθοριστικό Γουίλιαμς στο φινάλε!

Στην κόλαση του κατάμεστου ΟΑΚΑ και με υποδειγματική εμφάνιση, ο Εξάστερος επικράτησε 75-71 της Φενέρμπαχτσε, την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο Top-16 και πετυχαίνοντας ο ίδιος την τέταρτη σερί νίκη του, έφτασε στο 5-3 και όλο και πιο κοντά στα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Χέινς 6, Μποχωρίδης, Γιάνκοβιτς, Φώτσης 6, Ραντούλιτσα 13 (5ρ.), Φελντέιν 8, Διαμαντίδης 6 (7 ασίστ), Γκιστ 8, Καλάθης 9, Παπαγιάννης, Κούζμιτς 6 (8ρ.), Ουίλιαμς 14 (4/12 σουτ)

Φενέρμπαχτσε: Χίκμαν, Χερσέκ, Ούντο 19 (7/12 δίποντα, 7ρ.), Μαχμούτογλου 6, Μπογκντάνοβιτς 9, Βέσελι 12 (7ρ.), Κάλινιτς 2, Ντίξον 16, Ντατόμε 7

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού:

νξνξν

Περισσότερα σε λίγο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News