Με Διαμαντίδη και Κούζμιτς στην Πυλαία
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (21/2, 17:00) στην Πυλαία με τον ΠΑΟΚ, με τον Διαμαντίδη, αλλά και τον Κούζμιτς να επιστρέφουν.
Πολύ ευχάριστα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, την προσεχή Κυριακή (21/2).
[ads2]
Την Παρασκευή (19/2), ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είδε τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Όγκνιεν Κούζμιτς να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς και έτσι να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη.
Από ‘κει και πέρα, εκτός έμεινε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος έκανε μόνο τρέξιμο λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στους κοιλιακούς.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα με τον Κέντρικ Ναν
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τα σενάρια «παραίτησης Αταμάν»
- Παπαθεοδώρου: «Το κλίμα στα αποδυτήρια - Γιατί δεν θα γίνουν δηλώσεις σήμερα» - Τι είπε για πιθανές αλλαγές
- Ενθουσιασμένος ο Σισέ με μεταγραφή του Παναθηναϊκού!
- Παναθηναϊκός: Το μήνυμα της ΚΑΕ μετά την ήττα-σοκ από τον Άρη