Τζόρτζεβιτς: "Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες"

Τζόρτζεβιτς: "Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς επανέλαβε εν όψει Νταρουσάφακα (29/1, 21:45/ΕΡΤ2) στο ΟΑΚΑ πως είναι απαραίτητο για τον Παναθηναϊκό να δράσει πρώτος, ώστε να μη χρειαστεί ν’ αντιδράσει ξανά.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να αντιδράσει, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Νταρουσάφακα (29/01, 21:45).

[ads2]

«Ύστερα από δύο σερί ήττες στην Euroleague και μία στην Α1 πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Αλλά, αν θες να βρεις αντίδραση, πρέπει να δράσεις. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, έχουν ποιότητα και προκαλεί έκπληξη σε εμένα το γεγονός ότι βρίσκονται στο 0-4, επειδή είναι πραγματικά καλοί», δήλωσε ο Σέρβος προπονητής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News