Τα είπαν και... αποφάσισαν Δημήτρης - Σάλε

Τα είπαν και... αποφάσισαν Δημήτρης - Σάλε

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δύο ανδρών. Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθούν οι πράσινοι…

Γιαννακόπουλος και Τζόρτζεβιτς τα είπαν για τις τελευταίες εξελίξεις του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΣΕΦ, αλλά και τον γενικότερο προβληματισμό που επικρατεί μετά τις ανησυχητικές εμφανίσεις του τριφυλλιού και στην Ευρωλίγκα.

[ads2]

Η συζήτηση να επικεντρώθηκε στο ρόστερ της ομάδας και το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές για να ενισχυθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί με βελτιωμένο πρόσωπο στη συνέχεια.

Μετά τη συνάντηση, ο τεχνικός του τριφυλλιού μετέβη στο ΟΑΚΑ για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση της ομάδας, την πρώτη μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι ψάχνουν για παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις “1” και “5”, δίνοντας έμφαση στο αθλητικό και γρήγορο ψηλό, που θα είναι διαφορετικός από τους υπάρχοντες ψηλούς του ρόστερ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News