Διαμαντίδης για Ζοτς: "Θερμό συναίσθημα, αλλά..."
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αφήνει στην άκρη τους συναισθηματισμούς και τονίζει πως ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για το καθήκον του στην Πόλη απέναντι σε Φενέρ και Ομπράντοβιτς.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τονίζει πως στον αγώνα της Τετάρτης με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα μείνουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους αφήνοντας στην άκρη τη δεδομένη αγάπη που συνδέει το σύλλογο με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
[ads2]
«Έχουμε ένα καλό σερί νικών, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, γιατί το Top 16 θα είναι δύσκολο. Τα συναισθήματά μας για τον παλιό μας προπονητή είναι πάντα θερμά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία όταν δύο ομάδες δίνουν τη μάχη τους στο γήπεδο», ανέφερε ο ηγέτης των «πράσινων».
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Σάσα Τζόρτζεβιτς, είπε: «Η Φενέρμπαχτσε ξεκούρασε Χίκμαν και Άντιτς στον αγώνα με την Εφές. Έχουν μια πολύ αθλητική ομάδα, με τον Βέσελι να ξεχωρίζει, ενώ διαθέτουν μια σπουδαία γραμμή γκαρντ με τους Ντίξον, Σλούκα και Χίκμαν. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο